• Αναζήτηση
 • Ολυμπιακός: Παρελθόν ο Αντώνης Νικοπολίδης

  Μετά τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς παρελθόν αποτελεί από το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού και ο Αντώνης Νικοπολίδης. Η Ερυθρόλευκη ΠΑΕ ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον πρώην διεθνή τερματοφύλακα τονίζοντας ότι «ήταν και θα παραμείνει μέλος της οικογένειας» του συλλόγου.

  Μετά τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς παρελθόν αποτελεί από το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού και ο Αντώνης Νικοπολίδης. Η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον πρώην διεθνή τερματοφύλακα τονίζοντας ότι «ήταν και θα παραμείνει μέλος της οικογένειας» του συλλόγου.

  Ο Νικοπολίδης προσελήφθη στο τεχνικό τιμ του Ολυμπιακού τον περασμένο Οκτώβριο ως βοηθός του Λεονάρντο Ζαρντίμ. Μετά την απομάκρυνση του τελευταίου τον περασμένο Ιανουάριο, διετέλεσε πρώτος προπονητής σε τρεις αγώνες πρωταθλήματος.  

  «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Αντώνη Νικοπολίδη και του εύχεται καλή επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του. Ο Αντώνης Νικοπολίδης ήταν και θα παραμείνει ένα μέλος της μεγάλης οικογένειας του Ολυμπιακού» αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε η πειραϊκή ΠΑΕ.

  Αθλητισμός