• Αναζήτηση

Γιατί δεν παίρνουν διαζύγιο ο Σβαρτσενέγκερ με τη Σράιβερ;

Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ και η Μαρία Σράιβερ δεν φαίνεται να βιάζονται ιδιαίτερα να προχωρήσουν σε διαδικασίες έκδοσης του διαζυγίου τους. Αυτό συμβαίνει είτε επειδή… είναι πολύ πλούσιοι και δεν αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα, είτε επειδή πρόκειται να ξανασμίξουν, όπως, τουλάχιστον αναφέρει η The Huffington Post.

Σύμφωνα με πολλές, φιλικές προς το ζεύγος, πηγές ούτε ο πρώην Κυβερνήτης της Καλιφόρνια ούτε η πρώην κυρία του (η οποία, ως γνωστόν, έχει συγγενικούς δεσμούς με την οικογένεια Κένεντι), νιώθουν την ανάγκη να κάνουν επίσημο το χωρισμό τους, παρ’ ότι όλα τα ζητήματα σχετικά με την κηδεμονία των παιδιών τους έχουν διαλευκανθεί. Η εξήγηση όπως αναφέρει μεταξύ άλλων και η ιστοσελίδα TMZ είναι απλή… Και οι δυο αξίζουν 400 εκατομμύρια δολάρια – τα οποία έχουν συμφωνήσει να τα μοιράσουν ακριβοδίκαια – και δεν χρειάζονται κανένα διαζύγιο για να αλλάξει η ζωή τους. Μ’ άλλα λόγια, είναι ήδη πάρα πολύ πλούσιοι…

Ωστόσο, υπάρχουν και οι πηγές που αναφέρουν ότι υπάρχει ένας διαφορετικός λόγος που το ζευγάρι δεν παίρνει διαζύγιο. Και ποιος είναι αυτός; Μα φυσικά, η πιθανότητα να δώσουν μια ακόμα ευκαιρία στο γάμο τους. Ίσως επειδή δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να τα ξαναβρούν δεν παίρνουν την οριστική απόφαση του διαζυγίου, καταλήγουν αυτές οι πηγές.

Παρ’ ότι φημολογείται ότι ο Σβαρτσενέγκερ έχει αποκτήσει νέα φίλη μετά το χωρισμό του από τη Σράιβερ εκείνος και η πρώην γυναίκα του εθεάθησαν μαζί στην αποφοίτηση της κόρης τους, Κριστίνα, δείχνοντας πολύ ευτυχισμένοι.

Για την ιστορία να σημειώσουμε ότι το ζευγάρι χώρισε το 2011 μετά από 25 χρόνια γάμου και 4 παιδιά. Αιτία δεν ήταν άλλη από το σκάνδαλο που αποκαλύφθηκε με εξώγαμο παιδί του Σβαρτσενέγκερ.

Αφιερώματα
Σίβυλλα
Helios Kiosk