Η Μπαρτσελόνα βρίσκεται κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του καλοκαιριού, σύμφωνα με την βραζιλιάνικη εφημερίδα «O Globo», που αποκάλυψε ότι ο σούπερ σταρ της Σάντος Νεϊμάρ θα μετακομίσει οριστικά στο «Καμπ Νου».

Οπως αναφέρει η «O Globo», η συμφωνία επήλθε την περασμένη εβδομάδα κατά την επίσκεψη του τεχνικού διευθυντή των Μπλαουγκράνα Ραούλ Σένλεϊ στο Σάο Πάολο. Μολονότι η διοίκηση της Σάντος απέρριψε τις πρώτες προτάσεις της Μπαρτσελόνα αλλά και της Ρεάλ Μαδρίτης που επίσης κινήθηκε για να τον αποκτήσει, εν τέλει φαίνεται ότι βρέθηκε η «χρυσή τομή» με τους Μπλαουγκράνα, καθώς καθοριστικό ρόλο έπαιξε και η βούληση του 21χρονου ποδοσφαιριστή για να κάνει το άλμα στα ευρωπαϊκά γήπεδα αγωνιζόμενος με τη φανέλα της Μπάρτσα.

Μολονότι, ακόμη δεν έχουν διαρρεύσει πληροφορίες για τη μεταγραφή του Νεϊμάρ, εκτιμάται ότι το ποσό που θα δαπανηθεί ενδεχομένως θα φτάνει ακόμη και τα 100 εκατ. ευρώ! Κάτι που εφόσον συμβεί θα αποτελεί την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία των σπορ, καθώς η μετακίνηση του Πορτογάλου Κριστιάνο Ρονάλντο από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη Ρεάλ Μαδρίτης κόστισε περί τα 90 εκατ. ευρώ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το next best thing του βραζιλιάνικου και του παγκόσμιου ποδοσφαίρου έχει ήδη υπογράψει προσύμφωνο με την Μπαρτσελόνα, στην οποία θα ενταχθεί μετά το τέλος του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών, όπου θα συμμετάσχει με την εθνική Βραζιλίας, ενώ η διοίκηση της Σάντος αναμένεται να ανακοινώσει τη μεταγραφή εντός των προσεχών ημερών.