Έζησαν μια σχέση που έγινε πρωτοσέλιδο λόγω της απιστίας και της συγγνώμης που ακολούθησε. Είτε επειδή όλα αυτά είναι δύσκολο να τα διαχειριστεί κανείς, είτε απλά επειδή αυτός ο δεσμός έκανε τον κύκλο του ο 27χρονος Ρόμπερτ Πάτινσον και η 23χρονη Κρίστεν Στιούαρτ ακούγεται ότι χωρίζουν.

Παρ’ ότι το ζευγάρι των διάσημων ηθοποιών – που δοκιμάστηκε όταν η Στιούαρτ έζησε ένα ειδύλλιο με τον 41χρονο σκηνοθέτη της ταινίας που έπαιξε «Η Χιονάτη και ο Κυνηγός», Ρούπερτ Σάντερς για το οποίο μετανόησε δημοσίως – εθεάθη μαζί σε πρόσφατη δημόσια εμφάνιση, οι φήμες για χωρισμό πυκνώνουν.

Μια φιλική τους πηγή αναφέρει στο περιοδικό «People» ότι το ζευγάρι δεν είναι πια μαζί, αλλά «δεν θα είναι προς έκπληξη» αν κάποια στιγμή στο μέλλον ξανασμίξουν.

Το Us Weekly αναφέρει επίσης ότι η Στιούαρτ και ο Πάτινσον χώρισαν επικαλούμενο φιλικούς κύκλους του τελευταίου που ανέφεραν ότι το ζευγάρι «είχε προβλήματα» και «τσακώνονταν συνέχεια».

Μερικούς μήνες μετά τη δημόσια συγγνώμη που ζήτησε για την απιστία στον φίλο της, Ρόμπερτ Πάτινσον, με τον σκηνοθέτη της ταινίας «Η Χιονάτη και ο Κυνηγός», Ρούπερτ Σάντερς, τον Ιούλιο του 2012, η ηθοποιός (κατά πολλούς ταυτισμένη με την Μπέλα της κινηματογραφικής σειράς «Το Λυκόφως») απευθύνθηκε στους θαυμαστές της: «Ζητώ συγγνώμη απ’ όλους διότι τους έκανα να θυμώσουν τόσο πολύ», ανέφερε η 22χρονη ηθοποιός στο Newsweek. «Δεν ήταν στις προθέσεις μου». Για την περιπέτειά της αυτή, η Κρίστεν Στιούαρτ πήρε ανάμεικτα σχόλια. Άλλοι την κατέκριναν, άλλοι εξήραν το θάρρος και την ειλικρίνειά της.

Στον εκπρόσωπο της ηθοποιού, ωστόσο, ζητήθηκε να σχολιάσει τα όσα λέγονται κι ακούγονται περί χωρισμού της με τον Πάτινσον από τη Huffington Post χωρίς να υπάρξει εκ μέρους του καμία απάντηση.