Το τελευταίο του παιχνίδι με τη φανέλα της Φούλαμ θα πραγματοποιήσει κατά πάσα πιθανότητα την Κυριακή ο διεθνής μέσος Γιώργος Καραγκούνης, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε στην ιστοσελίδα goal.com ο ατζέντης του κ. Πασχάλης Τουντούρης.

«Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες για τις συζητήσεις με τη Φούλαμ αλλά η ουσία είναι ότι ο Καραγκούνης θα προχωρήσει μπροστά» δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Τουντούρης, ο οποίος συμπλήρωσε ότι «είναι πολύ πιθανόν ο Γιώργος να παίξει για τελευταία φορά με τη Φούλαμ την Κυριακή».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας φαίνεται ότι καθοριστικό ρόλο στη συγκεκριμένη εξέλιξη παίζει η διαφαινόμενη αποχώρηση του ολλανδού τεχνικού της Φούλαμ κ. Μάρτιν Γιολ, ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα θα αντικατασταθεί από τον κόουτς της Μπράιτον κ. Γκας Πογιέτ.

«Ο Γιώργος είχε μια καταπληκτική σεζόν και η Πρέμιερ Λιγκ ήταν μια εξαιρετική εμπειρία. Θα υπάρξουν επιλογές για αυτόν για να παραμείνει στην Αγγλία και θα εξετάσει κάθε πρόκληση που θα του εμφανιστεί. Είναι πολύ θετικό το γεγονός ότι οι οπαδοί της Φούλαμ αναγνώρισαν την συνεισφορά του κατά τη διάρκεια της σεζόν ψηφίζοντάς τον ως τον δεύτερο καλύτερο παίκτη της ομάδας. Θα τους έχει πάντοτε στην καρδιά του» δήλωσε ο κ. Τουντούρης.

Πάντως, η επικείμενη αποχώρηση Καραγκούνη από τη Φούλαμ αναμένεται να επαναφέρει στο προσκήνιο την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό…