Όχι 100, ούτε 200 αλλά 500.000 στερλίνες είναι η «χρυσή» συμφωνία που υπέγραψε η Ρίτα Όρα με τη Μαντόνα για να γίνει το πρόσωπο της νέας καμπάνιας της σειράς ρούχων της 55χρονης σταρ Material Girl.

Η 23χρονη Βρετανίδα τραγουδίστρια, τραγουδοποιός και ηθοποιός είναι γνώριμη με το ύφος της συγκεκριμένης σειράς λόγω των φωτογραφίσεων που έχει κάνει στο παρελθόν με τα συγκεκριμένα ρούχα. Λέγεται, ωστόσο, ότι το επίσημο ΟΚ να αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο το πήρε μετά από μεσολάβηση στη Μαντόνα της 16χρονης κόρης της, Λούρδης, με την οποία είναι συνιδιοκτήτρια του Material Girl.

«Η Λούρδη ήταν θαυμάστρια της Ρίτα εδώ και ένα διάστημα… Έπεισε τη μητέρα της να τη δει», σύμφωνα με τα όσα ανέφερε φιλική της πηγή στην εφημερίδα The Sun.

Η συνάντηση έγινε στο Met Ball στη Νέα Υόρκη την περασμένη εβδομάδα και η Μαντόνα έδειξε να εγκρίνει την επιλογή της κόρης της.

Όσο για τη Ρίτα Όρα, είναι ενθουσιασμένη με την νέα συνεργασία και ελπίζει να της δοθεί μέσω αυτής η ευκαιρία να προωθήσει τη μουσική της στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ρίτα Όρα ακολουθεί τα ίχνη άλλων διάσημων προσώπων της σειράς Material Girl που είχε επιλέξει προσωπικά η Μαντόνα όπως η Τζόρτζια Μέι Τζάγκερ ή η Τέιλορ Μόμσεν.