Το τελευταίο που προσπαθεί η Έμμα Γουάτσον είναι να… είναι σέξι. Η 23χρονη ηθοποιός και μοντέλο που γνώρισε τι θα πει να είσαι διάσημος από πολύ μικρή ηλικία – και συγκεκριμένα από τα 11 της χρόνια ως Ερμιόνη Γκρέιντζερ στον «Χάρι Πότερ» – βρίσκεται συχνά – πυκνά στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος για την εξωτερική της εμφάνιση και τοποθετείται σε υψηλή θέση στις λίστες με τις πιο σέξι ηθοποιούς κάτι που, σύμφωνα τουλάχιστον με τα λεγόμενά της … καθόλου δεν την ενδιαφέρει.

«Ποτέ δεν ήθελα να μεγαλώσω πολύ γρήγορα… Ο “αέρας” του να είμαι σέξι ποτέ δεν μου προκαλούσε ιδιαίτερο ενθουσιασμό. Ποτέ δεν είχα τρομερή βιασύνη να με βλέπουν σαν γυναίκα», ανέφερε στο περιοδικό W.

Η νεαρή σταρ επιχειρεί να κάνει στροφή 180 μοιρών μετά την ταύτισή της με το ρόλο της πανέξυπνης μάγισσας και πιο κοντινής φίλης του Χάρι Πότερ και του Ρον Ουέσλι που κρύβει μια χρυσή και γενναία καρδιά. Στη νέα ταινία που πρόκειται να πρωταγωνιστήσει με τον τίτλο «The Bling Ring», η Έμμα Γουάτσον θα ερμηνεύσει μια διασημότητα, τη Νίκι, σε νεαρή ηλικία. Για την επιλογή της αυτή, η ίδια ομολογεί ότι ένιωσε πως έκανε τεράστιο άλμα μετά την γκαρνταρόμπα της καλής μαθήτριας Ερμιόνης στη μαγική σχολή Χόγκουαρτς να ντυθεί με τα «μοδάτα» ρούχα της τινέιτζερ σταρ την οποία υποδύεται στη νέα ταινία.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά της, την πρώτη φορά που αντιλήφθηκε ότι φαίνεται η τιράντα από το σουτιέν της στα γυρίσματα της νέας της ταινίας ρώτησε την υπεύθυνη των κουστουμιών αν πρέπει να κρυφτεί με κάποιο τρόπο. «Όχι καλή μου – η Νίκι είναι για να φαίνεται η τιράντα του σουτιέν της», της απάντησε εκείνη. Και η Έμμα Γουάτσον συνήλθε…