Η Ντενίζ Ρίτσαρντς εξασφάλισε την κηδεμονία των δίδυμων γιων του πρώην συζύγου της, ηθοποιού Τσάρλι Σιν. Σύμφωνα με απόφαση του δικαστηρίου που συνήλθε χθες, Τετάρτη 15 Μαΐου, η 42χρονη Ντενίζ Ρίτσαρντς (που ήταν παντρεμένη με τον Τσάρλί Σιν από το 2002 έως το 2006) θα έχει την κηδεμονία των 4χρονων διδύμων παιδιών του Τσάρλι Σιν και της Μπρουκ Μίλερ (που ήταν παντρεμένη με τον Τσάρλι Σιν από το 2008 μέχρι το 2011) δεδομένου του ότι η τελευταία νοσηλεύεται με προβλήματα εξάρτησης από τις ναρκωτικές ουσίες.

Ο δικαστής απέρριψε την αίτηση της Μπρουκ Μίλερ να χάσει η Ντενίζ Ρίτσαρντς την προσωρινή κηδεμονία και τα δίδυμα να αναλάβει ο αδερφός της που ζει στην Καλιφόρνια, σύμφωνα με τα λεγόμενα φιλικής πηγής στην ιστοσελίδα RadarOnline.com. Σε περίπτωση που την κηδεμονία των παιδιών αναλάμβανε ο αδερφός της, η Μπρουκ Μίλερ θα είχε το δικαίωμα να λαμβάνει την διατροφή ύψους 55.000 δολαρίων το μήνα από τον πρώην της σύζυγο, τον Τσάρλι Σιν. Η Μπρουκ Μίλερ, ωστόσο, δήλωσε ότι το κίνητρό της για να αποκτήσει την κηδεμονία των παιδιών ο αδερφός της, δεν είναι τα χρήματα.

Το επιχείρημα της Μπρουκ Μίλερ ότι η Ντενίζ Ρίτσαρντς διεκδίκησε την κηδεμονία των διδύμων λόγω χρημάτων κατέρρευσε από τη δήλωση της τελευταίας ότι αρνήθηκε οποιαδήποτε οικονομική υποστήριξη για την ανατροφή τους. Εκτός από τη φροντίδα των διδύμων, η Ντενίζ Ρίτσαρντς μεγαλώνει άλλα τρία παιδιά. Τον 9χρονο Σαμ και την 7χρονη Λόλα από το γάμο της με τον Τσάρλι Σιν, ενώ υιοθέτησε και την, μόλις 23 μηνών, μικρή Ελοίζ.