Μέχρι το τέλος Ιουνίου μετακομίζει το ΠαΣοΚ από την Ιπποκράτους

Μέχρι το τέλος Ιουνίου αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί η μετακόμιση του ΠαΣοΚ από την Ιπποκράτους. Την Τετάρτη ο ιδιοκτήτης του κτιρίου θορυβημένος από τα δημοσιεύματα

Μέχρι το τέλος Ιουνίου αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί η μετακόμιση του ΠαΣοΚ από την Ιπποκράτους. Την Τετάρτη ο ιδιοκτήτης του κτιρίου θορυβημένος από τα δημοσιεύματα αλλά και από την απόφαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠαΣΟΚ να αλλάξει στέγη το κόμμα για οικονομικούς ρόλους, επισκέφθηκε τον γενικό διευθυντή του ΠαΣοΚ κ. Ν. Σαλαγιάννη με τους δικηγόρους του, προκειμένου να έχει επίσημη ενημέρωση.

Σύμφωνα με την Ιπποκράτους η συνάντηση δεν κατέληξε σε απειλές για λήψη νομικών μέτρων. Οι ίδιες πηγές έλεγαν επίσης ότι μολονότι υπάρχει μεγάλη συζήτηση για την επιστροφή στη Χαρ. Τρικούπη και πολλά στελέχη θεωρούν ότι αυτή είναι η καλύτερη και πιο φθηνή λύση, τίθενται θέματα ασφάλειας λόγω της γειτνίασης με τα Εξάρχεια. Οριστική απόφαση δεν έχει ληφθεί ακόμα και ο κ. Σαλαγιάννης διερευνά και άλλα κτίρια για να επιλέξει που θα εισηγηθεί να είναι η νέα έδρα του ΠαΣοΚ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk