Μπορεί τα μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας να μη διακρίνονται για τις τόσο καλόγουστες εμφανίσεις τους, η πριγκίπισσα Νταϊάνα, ωστόσο, ήταν η φωτεινή εξαίρεση στον κανόνα λανσάροντας ένα στιλ που προσπάθησαν να μιμηθούν εκατομμύρια γυναίκες ανά τον πλανήτη. Στην ίδια έκθεση, τώρα «χωρούν» μοναδικές δημιουργίες που λάνσαρε η «λαίδη Ντι» αλλά και άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας με πρώτη και καλύτερη τη Βασίλισσα Ελισάβετ.

Ο λόγος για ρούχα που σφράγισαν τις εμφανίσεις της πριγκίπισσας Νταϊάνα αλλά και της Βασίλισσας Ελισάβετ και της αδερφής της, πριγκίπισσας Μαργαρίτας, τα οποία πρόκειται να αποτελέσουν το υλικό της έκθεσης που θα πραγματοποιηθεί αυτό το καλοκαίρι στους χώρους του Παλατιού του Κένσινγκτον.

«Η εξουσία της μόδας: Φορέματα από τις κολεξιόν της Βασίλισσας, της πριγκίπισσας Μαργαρίτας και της Νταϊάνα, πριγκίπισσα της Ουαλίας» είναι ο τίτλος της έκθεσης που θα πραγματοποιηθεί σε επιμέλεια της Κάσι Ντέιβις Στρόντερ και θα καλύψει χαρακτηριστικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας των τριών από τη δεκαετία του 1950 έως του 1990. Σύμφωνα με τα λεγόμενα των διοργανωτών της έκθεσης, τα φορέματα και τα σύνολα που θα παρουσιαστούν θα εκπροσωπούν το πνεύμα κάθε δεκαετίας από τις προαναφερθείσες καθώς επίσης και την καθημερινή μόδα.

«Η έκθεση θα επιτρέψει στους επισκέπτες της να ρίξουν από κοντά μια ματιά σ’ αυτά τα υπέροχα φορέματα και να μεταφερθούν στις εποχές που φορέθηκαν», επισημαίνει η επιμελήτρια της έκθεσης που εγκαινιάζεται στις 4 Ιουλίου 2013.