Μποϊκοτάρει το γάμο της αδερφής της επειδή… δεν εγκρίνει τον γαμπρό και φοβάται μήπως της ζητηθεί να πληρώσει το λογαριασμό, η Τζούλια Ρόμπερτς.

Η 45χρονη σταρ δεν συμφωνεί με την επιλογή της ετεροθαλούς αδερφής της, Νάνσυ Μόουτς, να παντρευτεί τον Τζον Ντίλμπεκ και έχει αποφασίσει να μην παραστεί στο γάμο, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν ξένα σκανδαλοθηρικά έντυπα.

Μια πηγή ανέφερε στο National Enquirer: «Η Τζούλια δεν έχει και σε ιδιαίτερα μεγάλη εκτίμηση τον μέλλοντα σύζυγο της αδερφής της. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της, ο αρραβωνιαστικός της αδερφής της έχει σκοπό να την εκμεταλλευτεί οικονομικά, παρ’ ότι η ίδια δεν είναι οικονομικά ευκατάστατη όπως η διάσημη αδερφή της. «Τώρα η Τζούλια Ρόμπερτς δεν θα πάει στο γάμο της διότι ανησυχεί ότι η Νάνσυ θα προσπαθήσει να αντλήσει απ’ αυτή περισσότερα χρήματα».

Σύμφωνα με τα λεγόμενα ανθρώπων του στενού περιβάλλοντος των δύο αδερφών (από την ίδια μητέρα) η αδερφή της Τζούλια εργάζεται ως βοηθός παραγωγής κινηματογραφικών ταινιών λόγω των γνωριμιών της, βραβευμένης με Όσκαρ, αδερφής της.

Ως γνωστόν, η Τζούλια Ρόμπερτς παντρεύτηκε το σύζυγό της, Ντάνι Μόντερ στις 4 Ιουλίου του 2004 στο ράντσο της στο Τάος στο Νέο Μεξικό σε μια τελετή που αιφνιδίασε τους 60 προσκεκλημένους τους, οι οποίοι αρχικά νόμισαν ότι είχαν συγκεντρωθεί με αφορμή την ημέρα της Αμερικανικής Ανεξαρτησίας. Έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, τα 9χρονα δίδυμα Χέιζελ και Φινέους και τον 7χρονο Χένρι. Όπως έχει αναφερθεί, η Τζούλια Ρόμπερτς και η οικογένειά της έχουν εκφράσει την επιθυμία να αφήσουν το Χόλιγουντ και να ζήσουν στη Χαβάη όπου θα μπορούν να… κάνουν σέρφινγκ όλη την ημέρα. Η οικονομική κατάσταση της Τζούλιας Ρόμπερτς, πάντως, που έχει υπάρξει μια από τις πλέον ακριβοπληρωμένες σταρ του Χόλιγουντ, το επιτρέπει…