Ο κ.Πεπ Γκουαρδιόλαθα είναι από το ερχόμενο καλοκαίρι ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου έχοντας ενδεχομένως ένα βουνό να ανέβει μπροστά του καθώς δεν αποκλείεται να παραλάβει τη βαυαρική ομάδα από τον κ.Γιουπ Χάινκεςεκτός από πρωταθλήτρια Γερμανίας και πρωταθλήτρια Ευρώπης!

Για να συμβεί αυτό βέβαια θα πρέπει η Μπάγερν να ολοκληρώσει στο Καμπ Νου (21.45 , ΝΕΤ) αυτό που ξεκίνησε την περασμένη εβδομάδα όταν με το επιβλητικό 4-0 στην έδρα της απέκτησε ένα τεράστιο προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό του Γουέμπλει ο οποίος θα διεξαχθεί στις 25 Μαΐου.

Ερωτηθείς ο κ. Γκουαρδιόλα για το αν η πρώην ομάδα του, η Μπαρτσελόνα, έχει πιθανότητες να ανατρέψει σήμερα το εις βάρος της σκορ του πρώτου αγώνα, ο ισπανός τεχνικός δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο:

«Είναι δύο ομάδες που παίζουν ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου οπότε όλα μπορούν να συμβούν. Αυτές είναι οι ομάδες που είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο στα πρωταθλήματα τους. Πέτυχαν πολλά κατά τη φετινή σεζόν. Ολα είναι δυνατόν να συμβούν. Είμαι πολύ ανυπόμονος για το συγκεκριμένο παιχνίδι, ξέρω ότι η Μπαρτσελόνα θα εμφανιστεί έτοιμη για μία μεγάλη μάχη» τόνισε, ενώ αναφέρθηκε και στην προσπάθεια της Ρεάλ Μαδρίτης να ανατρέψει το εις βάρος της 1-4 από τη Ντόρμουντ η οποία έμεινε ημιτελής:

«Φανταστικό ματς. Σίγουρα το σκορ του πρώτου αγώνα ήταν βαρύ για τη Ρεάλ Μαδρίτης όμως αποδείχθηκε ότι στο Μπερναμπέου δεν μπορεί να πει κανείς ότι κάτι έχει τελειώσει μέχρι ο διαιτητής να σφυρίξει για τελευταία φορά. Μιλώ εκ πείρας».