Στο πλευρό της συζύγου του, Κάθριν Ζέτα Τζόουνς, που επέλεξε να ακολουθήσει ένα πρόγραμμα 30 ημερών κάνοντας εισαγωγή με προσωπική της πρωτοβουλία σε κέντρο θεραπείας μανιοκαταθλιπτικών διαταραχών τη Μεγάλη Δευτέρα βρίσκεται ο σύζυγός της, Μάικλ Ντάγκλας.

Ο 68χρονος σταρ υποστηρίζει την απόφαση της 43χρονης συζύγου του και «δεν θα μπορούσε να ήταν περισσότερο υποστηρικτικός…», σύμφωνα με φιλική πηγή του ζεύγους. Όπως αναφέρει το περιοδικό People που επικαλείται τη συγκεκριμένη πηγή «είναι πραγματικά, αφοσιωμένοι ο ένας στον άλλο».

Το ζευγάρι που έχει ακουστεί αρκετές φορές ότι έχει φτάσει στα πρόθυρα του διαζυγίου έκανε δημόσια εμφάνιση την Δευτέρα 22 Απριλίου στο Lincoln Center στο 40ο ετήσιο Chaplin Award Gala κατά τη διάρκεια του οποίου τιμήθηκε η Μπάρμπρα Στράιζαντ. Ένας αυτόπτης μάρτυρας σχολίασε: «Η Κάθριν (Ζέτα Τζόουνς) ήταν αγκαζέ με τον άντρα της την περισσότερη ώρα. Έδειχνε ιδιαίτερα ήρεμη κι ευτυχισμένη. Την είδα με ένα κοκτέιλ (στα χέρια) να είναι ιδιαίτερα κοινωνική και να απολαμβάνει τη βραδιά… Τίποτα δεν έδειχνε έξω από το συνηθισμένο και οι δυο τους φαίνονταν να περνούν καλά».

Το ζευγάρι έχει δυο παιδιά, τον 12χρονο Ντίλαν Μάικλ και την 10χρονη Κάρις Ζέτα. Για την ιστορία, η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς που φημολογείται ότι τους πρώτους εννέα μήνες της σχέσης της με τον Μάικλ Ντάγκλας δεν τον άφηνε να τη φιλήσει, έχει δηλώσει ότι για να πετύχει ένας γάμος πρέπει ο κάθε ένας από τους συζύγους να έχει… χωριστό μπάνιο.