Ο αποκλεισμός του ΠΑΟΚ από τον Αστέρα Τρίπολης στο Κύπελλο Ελλάδας προκάλεσε σοβαρούς τριγμούς στον Δικέφαλο. Ηδη υπήρξε ρήξη στις σχέσεις της ΠΑΕ με τον προπονητή της ομάδας κ. Γιώργο Δώνη, ο οποίος αποτελεί παρελθόν. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο έλληνας τεχνικός απέστειλε εξώδικο προς την ΠΑΕ με κατηγορίες εναντίον του προέδρου κ. Ζήση Βρύζα και του μεγαλομετόχου κ. Ιβάν Σαββίδη, γεγονός που κλόνισε, όπως αναφέρουν από την ΠΑΕ, την αξιοπιστία του και τη σχέση εμπιστοσύνης που υπάρχει ανάμεσα στον σύλλογο και τον ίδιο. Ως εκ τούτου, οι ιθύνοντες του Δικεφάλου προχωρούν στην καταγγελία της σύμβασης με τον κ. Δώνη «για σπουδαίο λόγο που οφείλεται σε υπαιτιότητά του» όπως τονίζεται χαρακτηριστικά στη σχετική ανακοίνωση, καθώς θεωρούν ότι όσα αναφέρει στο εξώδικο δυσφημούν την ΠΑΕ, τον ιδιοκτήτη και τον πρόεδρο της ομάδας.

Την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ εν όψει των πλέι οφ του πρωταθλήματος αναλαμβάνει ο τεχνικός διευθυντής και παλαίμαχος άσος του Δικεφάλου κ. Γιώργος Γεωργιάδης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει τα εξής:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι αποφάσισε να καταγγείλει τη σύμβαση με τον προπονητή της ομάδας κ. Γιώργο Δώνη για σπουδαίο λόγο που οφείλεται σε υπαιτιότητά του.

Οσον αφορά στα γεγονότα των τελευταίων ημερών και τον οδυνηρό αποκλεισμό από τον τελικό του Κυπέλλου, αισθανόμαστε την ανάγκη να ζητήσουμε μια συγγνώμη από τον κόσμο που ταξίδεψε στην Τρίπολη, αλλά και από όσους ονειρεύτηκαν τη συμμετοχή του ΠΑΟΚ στον τελικό του Κυπέλλου.

Η ομάδα αδίκησε τον εαυτό της και έδωσε το δικαίωμα να αμφισβητηθεί η ποιότητα και ο χαρακτήρας της. Υπάρχει όμως ακόμη ένας σοβαρός στόχος, η εξασφάλιση μέσω των play-off, της θέσης που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και είμαστε πεπεισμένοι ότι οι ποδοσφαιριστές έχουν την ποιότητα για να τον πετύχουν. Θα ξεκινήσουν δε την προσπάθειά τους υπό την καθοδήγηση του νυν τεχνικού διευθυντή κ. Γιώργου Γεωργιάδη».