• Αναζήτηση
 • Εφυγε από τη ζωή η 23χρονη επικοντίστρια Μαριάννα Ζαχαριάδη

  Πένθος σκόρπισε στον ελληνοκυπριακό αθλητισμό ο άδικος χαμός της Μαριάννας Ζαχαριάδη, η οποία τη Μεγάλη Δευτέρα (29/4) άφησε την τελευταία της πνοή νικημένη από το λέμφωμα Χότσκινς (καρκίνος του λεμφατικού οστού). Σε ηλικία μόλις 23 χρόνων, η άτυχη πρωταθλήτρια του επί κοντώ έχασε τη μάχη που έδινε τα τελευταία δύο χρόνια, ενώ πριν από λίγες ημέρες έπεσε σε κώμα κατά τη νοσηλεία της στο Αττικό Νοσοκομείο.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Πένθος σκόρπισε στον ελληνοκυπριακό αθλητισμό ο άδικος χαμός της Μαριάννας Ζαχαριάδη, η οποία τη Μεγάλη Δευτέρα 29 Απριλίου άφησε την τελευταία της πνοή νικημένη από το λέμφωμα Hodgkin (καρκίνος του λεμφατικού οστού). Σε ηλικία μόλις 23 χρόνων, η άτυχη πρωταθλήτρια του επί κοντώ έχασε τη μάχη που έδινε τα τελευταία δύο χρόνια, ενώ πριν από λίγες ημέρες έπεσε σε κώμα κατά τη νοσηλεία της στο Αττικό Νοσοκομείο.

  Η 23χρονη κύπρια πρωταθλήτρια είχε σπουδαίες επιτυχίες στην καριέρα της, όπως τη δεύτερη θέση στους Κοινοπολιτειακούς και στους Μεσογειακούς Αγώνες της Πεσκάρα το 2009, όπου μάλιστα πέτυχε νέο παγκύπριο ρεκόρ με 4,45 μ. Την ίδια χρονιά ήταν και η κορυφαία επικοντίστρια στον κόσμο στην κατηγορία νεανίδων!

  Η Ζαχαριάδη αγωνιζόταν στα πρώτα χρόνια της καριέρας της με τα ελληνικά χρώματα (αθλήτρια του ΠΓΣ), αλλά το 2008 επέλεξε να αγωνιστεί με την Κύπρο, καθώς έχει διπλή υπηκοότητα. 

  Το 2010 κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στους αγώνες της Βρετανικής Κοινοπολιτείας στο Νέο Δελχί.

  Η 23χρονη Ελληνοκύπρια τα τελευταία δύο χρόνια, είχε αναγκαστεί να εγκαταλείψει τον αθλητισμό, λόγω των προβλημάτων που αντιμετώπιζε με την υγεία της. 

  Αξίζει να αναφερθεί ότι συναθλητές, παράγοντες και φίλοι του στίβου ενίσχυσαν οικονομικά την οικογένειά της μέσω λογαριασμών που είχαν ανοιχτεί στην Ελλάδα και την Κύπρο.

  Δείτε επίσης
  Αθλητισμός
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Στο extreme chic σαλέ… Ο πολυέλαιος του 18ου αιώνα είναι το εντυπωσιακότερο αντικείμενο στο κυρίως σαλόνι του «Ultima Gstaad». Οι κρυστάλλινες λεπτομέρειες έτσι... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk