Σε μια κλινική στην Αριζόνα νοσηλεύεται η γυναίκα του Κλιντ Ίστγουντ, Ντίνα προκειμένου να καταπολεμήσει την κατάθλιψη και τις κρίσεις άγχους, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα TMZ.

Η 47χρονη Ντίνα Ίστγουντ, που μάλιστα πρωταγωνιστεί σε ριάλιτι με τίτλο «Mrs.Eastwood&Company» μαζί με την Φραντσέσκα, κόρη του Κλιντ Ίστγουντ από προηγούμενο γάμο, εισήλθε σε κλινική για τους παραπάνω λόγους κι όχι για κατάχρηση ουσιών σύμφωνα με τα λεγόμενα των οικείων της.

Ο 83χρονος σκηνοθέτης και ηθοποιός – σημειωτέον, βραβευμένος με δύο Όσκαρ – και η Ντίνα Ίστγουντ είναι παντρεμένοι 17 χρόνια και έχουν αποκτήσει μια 16χρονη κόρη μαζί αλλά σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail η σχέση τους περνάει κρίση εδώ και καιρό καθώς έχουν να φωτογραφηθούν δημοσίως μαζί από το 2011. Τον προηγούμενο Μάρτιο, μάλιστα, αναφέρθηκε ότι είχαν έναν μεγάλο καβγά στο γάμο άλλης κόρης του Κλιντ Ίστγουντ, Άλισον.

Σημειωτέον, ο βετεράνος σκηνοθέτης που γράφει και ο ίδιος μουσική, αναφέρθηκε ότι επιστρέφει σε μια μουσική ταινία σχεδιάζοντας να μεταφέρει στην οθόνη το υπερεπιτυχημένο μιούζικαλ του Μπρόντγουεϊ «Jersey Boys» σε μουσική και λιμπρέτο Μπομπ Γκάουντιο και Μπομπ Κρόου αντίστοιχα. Στο λιμπρέτο αυτό εκτυλίσσεται η άνοδος στη μουσική σκηνή της δεκαετίας του ’60 της μπάντας «Four Seasons» (με επιτυχίες όπως τα «Sherry» και «Big Girls Don’t Cry»).