Η 44χρονη ηθοποιός και ο σύντροφός της, ο 42χρονος επίσης ηθοποιός, Τζάστιν Θερού, θα παντρευτούν τελικά στο τέλος καλοκαιριού διότι έχουν άφθονες υποχρεώσεις που δεν μπορούν να περιμένουν, ενώ δεν μπορούν να αποφασίσουν για το αν η τελετή θα είναι ανοιχτού ή κλειστού κύκλου.

Το ζευγάρι αρχικά είχε προγραμματίσει να παντρευτεί τον Μάιο αλλά όπως φαίνεται το σχέδιο της ζωής τους θα πάρει λίγους μήνες παράταση.

Μια φιλική πηγή του ζεύγος ανέφερε στο MailOnline: «Η Τζένιφερ και ο Τζάστιν είναι απολύτως χαλαροί σε σχέση με τον προγραμματισμό του γάμου τους. Προσβλέπουν ιδιαίτερα στο να παντρευτούν, αλλά έχουν διαφορετικές ιδέες σχετικά με την τελετή». Και φρόντισε να ξεκαθαρίσει: «(Αυτό) δεν έχει να κάνει με τους δυο τους ως ζευγάρι, είναι τρελά ερωτευμένοι. Όποτε τους βλέπει κανείς είναι αγκαλιασμένοι. Η Τζένιφερ επιθυμεί κάτι μεγαλύτερο με όλους τους τους φίλους, ο Τζάστιν θέλει κάτι πιο προσωπικό». Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο γάμος προβλέπεται να γίνει πριν τις αρχές Σεπτεμβρίου.

Η πρώην πρωταγωνίστρια τη δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς «Τα Φιλαράκια» δήλωσε πρόσφατα ότι δεν έχει χρόνο να διαλέξει το νυφικό της διότι είναι υπερ-απασχολημένη. Η ίδια επίσης είχε δηλώσει ότι είχε μια «στρεσογόνο» εμπειρία από τον πρώτο γάμο της με τον Μπραντ Πιτ που έγινε το 2000. Σημειωτέον, η τελετή είχε κοστίσει 1 εκατομμύριο δολάρια, συμπεριλάμβανε 13 λεπτών πυροτεχνήματα και 50.000 λουλούδια.