Ούτε 10, ούτε 20, αλλά 50.000 λίρες Αγγλίας ξόδεψε η Κειτ Μος για να δημιουργήσει στο σπίτι της ένα μπαρ τιμώντας τη μητέρα της η οποία υπήρξε σερβιτόρα σε μπαρ.

Το 39χρονο σούπερ-μόντελ που είναι παντρεμένη με τον ρόκερ των Kills, Τζέιμι Χιντς, δημιούργησε για την ακρίβεια μια ολόκληρη πτέρυγα στην έπαυλή τους στην περιοχή Κλόουτσεστερ της βορειοδυτικής Αγγλίας με hi-tech εξοπλισμό που περιλαμβάνει χώρο για πάρτι και φυσικά σκηνή για χορό και τραγούδι. Όλα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα femalefirst, «περικυκλώνουν» ένα μαρμάρινο μπαρ που έχει τη μορφή πασαρέλας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στο χώρο υπάρχουν ανοιχτόχρωμες δερμάτινες πολυθρόνες και δερμάτινα ψηλά καθίσματα όπου οι προσκεκλημένοι μπορούν να χαλαρώσουν πίνοντας το ποτό τους.

«Ονόμασε το μπαρ “Λίντα Ροσίνα” τιμώντας τη μητέρα της που δούλευε σε μπαρ στα νιάτα της», ανέφερε φιλικό πρόσωπο του διάσημου μοντέλου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Κέιτ Μος έχει μια κόρη, την 10χρονών, Λίλα Γκρέις από προηγούμενη σχέση της με τον εκδότη Τζέφερσον Χακ.