Αναμέτρηση υψηλής έντασης και έντονων συγκινήσεων αναμένεται σήμερα (19.00) στο κλειστό του Ρέντη στον δεύτερο αγώνα του τελικού της Α1 βόλεϊ ανδρών. Η χθεσινή νίκη του Παμβοχαϊκού και μάλιστα με 3-0 επί του Ολυμπιακού δημιούργησε νέα δεδομένα στη σειρά του τελικού. Οι ερυθρόλευκοι που γνώρισαν χθες τον απόλυτο αιφνιδιασμό καλούνται σήμερα να βρουν τον τρόπο για να αντιμετωπίσουν το εξαιρετικό σερβίς αλλά και το μπλοκ της ομάδας του Βραχατίου.
«Εμείς αιφνιδιάσαμε τον Ολυμπιακό αλλά δεν πετάμε στα σύννεφα» τονίζει ο πασαδόρος του Παμβοχαϊκού Θανάσης Τερζής ενώ ο αρχηγός των Κορινθίων Σταύρος Κατσανεβάκης παραδέχεται ότι «Η συνέχεια θα είναι δυσκολότερη αφού ο Ολυμπιακός και καλή ομάδα είναι και διαθέτει την εμπειρία για να ανασυνταχθεί πολύ γρήγορα».

Οι ερυθρόλευκοι από την πλευρά τους καλούνται να υλοποιήσουν τους… φόβους των αντιπάλων τους και ο προπονητής τους κ. Δημήτρης Καζάζης θεωρεί ότι: «Η ομάδα μου έχει τη δυνατότητα να γυρίσει τη σειρά. Πιστεύω πολύ στις δυνατότητές μας. Είμαστε έμπειρη ομάδα και έχουμε συνηθίσει στα δύσκολα. Όμως την Τρίτη το πρέπει να γυαλίζει το μάτι μας». Ταυτόχρονα όμως ζητά την υποστήριξη των οπαδών της ομάδας του: «Ο δεύτερος τελικός είναι πολύ κρίσιμος και περιμένουμε περισσότερο κόσμο στο Ρέντη. Τώρα έχουμε ακόμη ανάγκη τη βοήθεια των φιλάθλων μας. Εύχομαι το κλειστό να είναι γεμάτο».

Με αισιοδοξία αντιμετωπίζει τον σημερινό δεύτερο τελικό και ο διεθνής ακραίος του Ολυμπιακού Κώστας Χριστοφιδέλης ο οποίος όμως παραδέχτηκε ότι: «Όσο και να παίζαμε απόψε (σ.σ. χθες) δεν θα κερδίζαμε. Ο Παμβοχαϊκός κέρδισε δίκαια. Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε και δεν κάναμε τίποτα σωστά. Χάσαμε το πλεονέκτημα έδρας αλλά αυτό δεν λέει απολύτως τίποτα. Θα δούμε τα λάθη μας και έχουμε μπροστά μας έναν τελείως διαφορετικό τελικό που είναι αυτονόητο ότι θέλουμε μόνο τη νίκη.