Η Πάρις Τζάκσον θέλει να ξαναχτίσει τη μυθική Neverland, τη Χώρα του Ποτέ του πατέρα της, Μάικλ Τζάκσον. Η 15χρονη κόρη του βασιλιά της ποπ επισκέφθηκε το θρυλικό ράντσο του πατέρα της που μεγάλωσε και δήλωσε ότι θα ήθελε να το ξανακάνει «όπως ακριβώς ήταν…»

«Έκλαψα και ξαναέκλαψα (όταν πήγα εκεί το 2009)», ανέφερε στο περιοδικό Event της εφημερίδας Mail on Sunday. «Είναι πολύ όμορφα εκεί. Έχει ακόμα καλή ενέργεια».

Σύμφωνα με τα λεγόμενα της Πάρις Τζάκσον, το συγκεκριμένο μέρος θα πρέπει να ανακατασκευαστεί όπως ακριβώς ήταν έτσι ώστε παιδιά που δεν έχουν ζήσει την παιδική τους ηλικία να μπορούν να έχουν αυτή την εμπειρία εκεί.

Η μικρή Πάρις έχει αναφερθεί αρκετές φορές στο θάνατο του πατέρα της και στο πως εκείνη τον βίωσε όταν ήταν 11 χρονών. «Πέρασα δύσκολη παιδική ηλικία», παραδέχεται. Το σχέδιό της είναι να συνεχίσει το έργο του πατέρα της συνεισφέροντας στα παιδιά που επίσης βιώνουν δύσκολες καταστάσεις.

Στις ίδιες δηλώσεις της, επίσης, η Πάρις Τζάκσον μίλησε ιδιαίτερα ζεστά και τρυφερά για την υπερπροστατευτική διάθεση του πατέρα της προς εκείνη και τα άλλα δύο αδέρφια της και υπερασπίστηκε την απόφασή του να φορούν μάσκες κατά των μικροβίων δημοσίως.

«Ήθελε το καλύτερο για εμάς», κατέληξε η Πάρις Τζάκσον. Ήθελε πάντα να είναι ήσυχος ότι είμαστε υγιείς. Ήθελε να είναι σίγουρος ότι είμαστε “κολλημένοι” με το σχολείο. Προσπαθούσε για την εκπαίδευσή μας όσο το δυνατόν περισσότερο και πάντα νοιαζόταν για εμάς».