Χωρίζει η Τζέιν Σέιμουρ από τον Τζέμις Κητς όπως ανακοίνωσε εκπρόσωπος της 62χρονης ηθοποιού στο People. «Το ζευγάρι επιβεβαιώνει ότι έχει χωρίσει εδώ και αρκετούς μήνες», ανέφερε συγκεκριμένα ο εκπρόσωπος της Σέιμουρ.

Η ηθοποιός και ο 65χρονος σύζυγός της παντρεύτηκαν το 1993 και έχουν κάνει τους 17χρονους δίδυμους Τζώνυ και Κρίστοφερ.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του εκπροσώπου της Σέιμουρ, παρά το χωρισμό, η σχέση των δύο πρώην συζύγων συνεχίζεται. Οι δυο τους συνεχίζουν να παραμένουν «αφοσιωμένοι γονείς» και «συνέταιροι σε επιχειρήσεις», ενώ εξακολουθούν να υποστηρίζουν τις κοινωφελείς προσπάθειες που έκαναν καθ’ όλη τη διάρκεια του γάμου τους.

Σημειωτέον, μεταξύ άλλων, η ηθοποιός συμμετείχε στην εκστρατεία με τίτλο «One Mission One Million» με στόχο την ενημέρωση σχετικά με την αρρυθμία στα ανώτερα τμήματα της καρδιάς, την κολπική μαρμαρυγή, στην οποία οφείλονται πολλά εγκεφαλικά επεισόδια.

Η ίδια ήρθε αντιμέτωπη με το θάνατο όταν έπαθε σοκ αναφυλαξίας από ένεση σε λάθος σημείο. Η εμπειρία της την έκανε να αναθεωρήσει τι είναι σημαντικό στη ζωή της. Και η αίσθησή της αυτή εντάθηκε όταν η μητέρα της έπαθε εγκεφαλικό εξαιτίας της κολπικής μαρμαρυγής που την ταλαιπωρούσε για χρόνια.