Δύο χρόνια έμεινε μακριά από τους πάγκους η Αλεξία Καμμένου, από τότε που αποχώρησε από τη Βουλιαγμένη έχοντας κατακτήσει με την ομάδα των γυναικών δύο φορές την ευρωπαϊκή κορυφή, με δύο κύπελλα πρωταθλητριών αλλά και ως κερασάκι στην τούρτα δύο Σούπερ Καπ Ευρώπης. Στο διάστημα αυτό αφιερώθηκε στην άλλη μεγάλη αγάπη της, τα σκυλιά γκόλντεν ριτρίβερ και λαμπραντόρ, κατακτώντας και με αυτά ευρωπαϊκές διακρίσεις σε διαγωνισμούς ανά την Ευρώπη.

Η δεύτερη μεγάλη αγάπη της όμως δεν αποδείχτηκε αρκετή για να της καλύψει το κενό που άφηνε η απουσία της από τις πισίνες. Ετσι αποφάσισε να επιστρέψει στο προσκήνιο του ελληνικού πόλο γυναικών αναλαμβάνοντας την ομάδα που ήταν κάποτε η μεγάλη αντίπαλος της ομάδας της καρδιάς της. Από σήμερα η Καμμένου είναι η νέα προπονήτρια της πάλαι ποτέ μεγάλης δύναμης του ελληνικού πόλο γυναικών, της Γλυφάδας.

Η διοίκηση του ΑΝΟΓ μετά την αποχώρηση του κ. Ανέστη Πεσματζόγλου από την ομάδα για προσωπικούς λόγους αποφάσισε να προχωρήσει στην πρόσληψη της Αλεξίας Καμμένου. Στη νέα της στέγη η παλιά αρχηγός της εθνικής ομάδας θα βρει ως συνεργάτρια την άλλοτε συμπαίκτριά της στην εθνική Γυναικών, την Ευτυχία Καραγιάννη η οποία εργάζεται στη Γλυφάδα ως προπονήτρια, υπεύθυνη για τα τμήματα υποδομής, έχοντας καταγράψει σημαντικές επιτυχίες.
Η ομάδα της Γλυφάδας αγωνίζεται τα τελευταία χρόνια στην Α2 γυναικών και η διοίκησή της έχει θέσει ως στόχο την επιστροφή της στην Α1.