Το ένα δισεκατομμύριο δολάρια αγγίζει η περιουσία της Μαντόνα μετά τις τελευταίες, άκρως κερδοφόρες, επιχειρηματικές της επενδύσεις.

Σύμφωνα με το Women’s Wear Daily (WWD), η 54χρονη σταρ που, σημειωτέον, είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών, της 16χρονης Λούρδης, του 12χρονου Ντέιβιντ και των 7χρονων, Ντέιβιντ και Μέρσι, αύξησε την περιουσία της τελευταίως από 700 εκατομμύρια δολάρια – που την τοποθέτησαν στην κορυφή των πιο πλούσιων προσώπων της ποπ μουσικής για το 2012 – στο $1 δισ.

Η παγκόσμια της περιοδεία «MDNA», κατά τη διάρκεια της οποίας έδωσε 72 sold out συναυλίες, συγκέντρωσε έσοδα του ύψους των 305.158.363 δολαρίων και της χάρισε 75 εκατομμύρια δολάρια αλλά και 10 εκατομμύρια δολάρια από τηλεοπτικά δικαιώματα και πωλήσεις DVD. Οι πωλήσεις του αρώματος που δημιούργησε με όνομα «Truth of Dare», επίσης, της απέδωσαν άλλα 60 εκατομμύρια δολάρια, ενώ οι επενδύσεις της στην εταιρεία ποτών Vita Coco και στην αλυσίδα γυμναστηρίων Hard Candy, καθώς επίσης και η συλλογή ρούχων Material Girl που «τρέχει» μαζί με την κόρη της, Λούρδη, αποδείχτηκαν επίσης «χρυσές» κινήσεις. Στην περίπτωσή της το καλλιτεχνικό δαιμόνιο συμβαδίζει με το επιχειρηματικό. Μ’ άλλα λόγια, εξαργυρώνει τη φήμη της στο έπακρο!