Η Μπρίτνεϊ τα φτιάχνει μόνο κατόπιν συμβολαίου. Απίστευτο κι όμως αληθινό. Προτού αρχίσει να βγαίνει με το νέο της αμόρε, Ντέιβιντ Λουκάντο, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς αποφάσισε όχι μόνο να ελέγξει το παρελθόν του αλλά και να του ζητήσει να υπογράψει ένα, μάλλον ακριβοθώρητο από τον τύπο, συμβόλαιο που να τον δεσμεύει να μην αποκαλύψει ποτέ λεπτομέρειες γύρω από την προσωπική ζωή της σταρ.

Η 31χρονη ποπ τραγουδίστρια με την πολυκύμαντη προσωπική ζωή έχει δυο γιους, τον 7χρονο Σιν Πρέστον και τον εξάχρονο Τζάιντεν Τζέιμς από το γάμο της με τον Κέβιν Φέντερλάιν, ενώ τον περασμένο Ιανουάριο χώρισε από τον αρραβωνιαστικό της, Τζέισον Τράγουικ. Το νέο της αμόρε είναι ένας απλός δικηγόρος που εργάζεται σε μια δικηγορική εταιρεία νότια της Καλιφόρνιας με τον οποίο η Σπίαρς εθεάθη σε αρκετές ρομαντικές εξόδους. Τα προξενιά έκανε ο πατέρας της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, Τζέιμι.

Δημοσίευμα στο site RadarOnline.com αναφέρει ότι «ο Τζέιμι γνώριζε εδώ και λίγο καιρό τον Ντέιβιντ και πάντα είχε την εντύπωση ότι ήταν ένας προστατευτικός τύπος που είναι εκεί όταν τον χρειάζεσαι. Από την άλλη, η Μπρίτνεϊ χρειαζόταν κάποιον να της κάνει παρέα μετά το χωρισμό της με τον Τζέισον Τράγουικ».

Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις φιλικών πηγών, ο νέος σύντροφος της Μπρίτνεϊ είναι πολύ τρυφερός μ’ εκείνη και «δεν βγαίνει μαζί της για τη δόξα». Είναι, λέει, μια πολύ ήρεμη επιρροή στη ζωή της…