Το ότι είναι ένας πατέρας έξι παιδιών μάλλον θα πρέπει να διευκόλυνε τον Μπραντ Πιτ να είναι περισσότερο πειστικός στο ρόλο του ως οικογενειάρχης στη νέα ταινία που με τίτλο «World War Z» έχει να κάνει με αποκαλύψεις, με ζόμπι, αλλά και την προστασία των αγαπημένων του προσώπων που κατά τον Τζέρι Λέιν (ήρωα τον οποίο υποδύεται ο ηθοποιός) είναι πάνω απ’ όλους κι όλα.

Και είναι το ίδιο το τρέιλερ της ταινίας που ξεκινά με μια οικεία εικόνα του ηθοποιού: να λέει στα παιδιά του να είναι γενναία προτού βεβαιωθεί ότι είναι ασφαλή μαζί με τη μητέρα τους μέσα σε μια αποθήκη. Κι όταν ο, υπάλληλος των Ηνωμένων Εθνών, Τζέρι Λέιν, δέχεται πρόταση να ενώσει τις δυνάμεις του με το στρατό για να πολεμήσει τα ζόμπι, ο ήρωας λέει στον αρχηγό του στρατού: «Δεν μπορώ να αφήσω την οικογένειά μου…» Κάτι που θα μπορούσε να έλεγε και ο ίδιος ο πάτερ-φαμίλιας Μπραντ Πιτ αν βρισκόταν σε μια αντίστοιχη περίπτωση. Παρ’ όλη την αφοσίωση στους δικούς του, όμως, ο Τζέρι Λέιν δέχεται να κάνει ένα ταξιδάκι μέχρι τη Μόσχα προκειμένου να πάρει απαντήσεις για το πώς ξεκίνησε η επιδημία των ζόμπι.

Βία, εκρήξεις, και… άφθονες επιθέσεις με ζόμπι διαθέτει το τρέιλερ της ταινίας που αρχικά ήταν προγραμματισμένη να κάνει πρεμιέρα στις σκοτεινές αίθουσες τον περασμένο Δεκέμβριο, αλλά τελικά θα κάνει την εμφάνισή της τον ερχόμενο Ιούνιο μετά από επαναληπτικές λήψεις τον περασμένο Σεπτέμβριο και Οκτώβριο. Οι σκηνές της ταινίας έχουν γυριστεί στη Μάλτα, στην Γλασκώβη, στην Βουδαπέστη κι αλλού.

Δείτε το τρέιλερ