Τις… προθέσεις του έδειξε ο κ. Φερνάντο Σάντος στην τελευταία προπόνηση της εθνικής μας ομάδας επί ελληνικού εδάφους πριν την αναχώρηση για τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός άνοιξε τα χαρτιά του και έδειξε την ενδεκάδα με την οποία σκέφτεται να αρχίσει στο ματς της Παρασκευής (22/3, 21.45) στη Ζένιτσα, έχοντας προτίμηση στους παίκτες που βρίσκονται σε φόρμα στο τελευταίο χρονικό διάστημα.

Στο οικογενειακό «διπλό» ο Πορτογάλος τεχνικός προτίμησε το 4-3-3 αντί του 4-4-2 .

Στην ενδεκάδα με την οποία αναμένεται να ξεκινήσει τον αγώνα, ο Σάντος χρησιμοποίησε τον Καρνέζη στο τέρμα, τους Τοροσίδη (δεξιά), Τζαβέλλα (αριστερά), Αβραάμ Παπαδόπουλο-Παπασταθόπουλο στο κέντρο της άμυνας.

Στη μεσαία γραμμή μπροστά από την τετράδα της άμυνας έπαιξε ο Τζιόλης, με τον Κατσουράνη δεξιά και τον Καραγκούνη αριστερά.

Στην τριάδα της επίθεσης ο Σάντος χρησιμοποίησε τον Χολέμπας αριστερά, τον Σαλπιγγίδη δεξιά και τον Σαμαρά στην κορυφή.

Στην άλλη ομάδα αγωνίστηκαν οι: Σηφάκης, Βύντρα, Μανωλάς, Μαλεζάς, Ταχτσίδης, Φορτούνης, Κονέ, Μανιάτης, Χριστοδουλόπουλος, Μήτρογλου και Γκέκας.

Επίσης, στο δεύτερο ημίχρονο του διτέρματος, ο Ομοσπονδιακός μας τεχνικός έβαλε τον Γκέκα κορυφή και γύρισε τον Σαμαρά αριστερά και τον Χολέμπας αριστερό μπακ, αφήνοντας εκτός τον Τζαβέλλα και τον Μανιάτη στην μεσαία γραμμή στην θέση του Τζιόλη.

Στο οικογενειακό διπλό οι βασικοί νίκησαν με 1-0 με γκολ του Κατσουράνη.

Στην διάρκεια του διπλού σε μια διεκδίκηση της μπάλας μεταξύ του Αβραάμ Παπαδόπουλου και του Χιστοδουλόπουλου, ο τελευταίος αποκόμισε ένα σκίσιμο στο φρύδι, χωρίς να ήταν κάτι το πολύ σημαντικό και συνέχισε κανονικά το πρόγραμμα.

Η αποστολή της Εθνικής μας ομάδας θα αναχωρήσει το πρωί της Πέμπτης (11:00) από το «Ελ. Βενιζέλος» για την Βοσνία Ερζεγοβίνη και το απόγευμα ο Φερνάντο Σάντος θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου πριν από την τελευταία προπόνηση της «γαλανόλευκης» στο γήπεδο του αγώνα.

Η διάθεση των εισιτηρίων

Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώθηκε ότι η πώληση των απλών εισιτηρίων, καθώς και η παραλαβή των εισιτηρίων που κρατήθηκαν μέσω του διαδικτύου για τον αγώνα της Εθνικής Ελλάδας με τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη, στις 22 Μαρτίου, θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο «Internacionale», στη Ζένιτσα.

Την Πέμπτη οι φίλαθλοι θα μπορούν να παραλαμβάνουν τα εισιτήριά τους από τις 15:00 έως τις 17:00 και από τις 18:30 έως 21:00, ενώ την ημέρα τέλεσης του αγώνα από τις 11:30 έως τις 19:00.

Τα εισιτήρια θα διατίθενται αποκλειστικά σε Έλληνες ή Κύπριους υπηκόους και η παραλαβή τους θα γίνεται μόνο με επίδειξη διαβατηρίου ή αστυνομικής ταυτότητας, χωρίς την κατοχή των οποίων δεν θα γίνεται παράδοση και δεν επιστρέφεται το αντίτιμό τους.