Θύμα τροχαίου έπεσε η Μιράντα Κερ και «υποφέρει πολύ» σύμφωνα με εκπρόσωπο του 29χρονου αυστραλέζικης καταγωγής σούπερ-μόντελ που εμφανίστηκε με νάρθηκα στο λαιμό αφ’ ότου το αυτοκίνητο που επέβαινε μαζί με τη βοηθό της συγκρούστηκε με ένα άλλο όχημα σε αυτοκινητόδρομο του Λος Άντζελες.

Ο σύζυγος του σούπερ-μόντελ, ο βρετανός ηθοποιός, Ορλάντο Μπλουμ, και ο, μόλις 2 ετών, γιος τους, Φλιν, ευτυχώς, δεν ήταν εντός του αυτοκινήτου την ώρα που συνέβηκε το ατυχές συμβάν. «Είμαστε απλά ευτυχείς που δεν ήταν κάτι πιο σοβαρό», ανέφερε ο εκπρόσωπος της Μιράντα Κερ που αποτελεί μια από τις καλλονές που συνεργάζονται με τη δημοφιλή αλυσίδα εσωρούχων Victoria’s Secret.

Η μητέρα της Μιράντα Κερ έσπευσε να διαβεβαιώσει τους θαυμαστές της ότι όλα βαίνουν καλώς. «Πολλοί άνθρωποι στα social media ρωτούσαν αν η Μιράντα είναι καλά. Σας ευχαριστώ όλους για τις όμορφες σκέψεις σας, προσευχές και ευχές, σημαίνουν τόσα πολλά για μας. Παρακαλώ να ξέρετε ότι η Μιράντα είναι καλά. Ενεπλάκη σ’ ένα τροχαίο και είναι υποχρεωμένη να φοράει νάρθηκα στο λαιμό, αλλά ευτυχώς είναι καλά και ο Φλιν δεν ήταν στο αυτοκίνητο μαζί της. Όλοι είναι καλά κι έτσι, παρακαλώ, μην ανησυχείτε…», ανέφερε.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, ο οδηγός του οχήματος που συγκρούστηκε μ’ αυτό του διάσημου μοντέλου έχει συλληφθεί και αντιμετωπίζει κατηγορίες για ριψοκίνδυνη οδήγηση.