Με τον δισεκατομμυριούχο Κρις Κλάιν βγαίνει, σύμφωνα με πληροφορίες, η Έλιν Νόρντεγκρεν, η 33χρονη καλλονή πρώην σύζυγος του άσου του γκολφ Τάιγκερ Γουντς.

Τόσο η Νόρντεγκρεν όσο και ο Κλάιν (με περιουσία που λέγεται ότι αγγίζει τα 1,2 δις δολάρια) διαθέτουν σπίτια σε υπερπολυτελή περιοχή της Φλόριντα όπου είναι γείτονες.

Οι φήμες για το νέο ειδύλλιο του σουηδικής καταγωγής πρώην μοντέλου έρχονται δύο μήνες μετά το δημοσίευμα του «The National Enquirer» που ανέφερε ότι ο Γουντς προσπαθεί να κερδίσει πίσω την πρώην σύζυγό του προσφέροντάς της ένα προγαμιαίο συμβόλαιο αξίας 200 εκατομμυρίων δολαρίων. Ο Γουντς, πάντως, αρνήθηκε να σχολιάσει τις φήμες.

Τον Φεβρουάριο το ζευγάρι εθεάθη για πρώτη φορά μαζί μετά από πολλούς μήνες σε ένα αθλητικό γεγονός μαζί με τα δυο τους παιδιά. Ως γνωστόν η Σουηδή Νόρντεγκρεν αποκάλυψε μετά από έξι χρόνια γάμου ότι ο σούπερ – σταρ του γκολφ την απατούσε με κάποια γυναίκα, γεγονός που στάθηκε η αιτία να έρθουν στην επιφάνεια άφθονες εξωσυζυγικές σχέσεις του Γουντς και ο γάμος να καταλήξει σε διαζύγιο το 2010.

Ο Κλάιν είναι πατέρας τεσσάρων παιδιών και έχει στο ενεργητικό του δυο γάμους. Η πρώτη του γυναίκα, Σαμπρίνα, πέθανε από καρκίνο του μαστού το 1987. Το διαζύγιο με τη δεύτερή του γυναίκα, Κέλι, ήρθε το 2000.