Το βρετανικό πολυκατάστημα Harrods ξεκινάει να συνθέτει έναν… ύμνο στον ιστορικό γαλλικό οίκο Christian Dior σε λίγες μέρες με εκθέσεις και δράσεις εντός των χώρων του που αναμένεται να προσελκύσουν διεθνώς τους λάτρεις του στιλ. Οι βιτρίνες του Brompton Road θα «βαφτούν» στις αγαπημένες αποχρώσεις του οίκου – άσπρο και γκρι – ενώ μεταξύ των όσων θα διαθέτει το πολυκατάστημα θα είναι μικροαντικείμενα σε περιορισμένα αντίτυπα με την υπογραφή του δημιουργικού διευθυντή του οίκου, Ραφ Σίμονς.

Επιπροσθέτως, ο τέταρτος όροφος του Harrods θα μεταμορφωθεί στην «απόλυτη Dior εμπειρία» για τους καταναλωτές. Για την περίσταση θα «ζωντανέψει» η πρόσοψη των στρατηγείων του οίκου Dior στον αριθμό 30 της Avenue Montagne, ενώ στο πολυκατάστημα θα διατίθενται προϊόντα σήμα-κατατεθέν του οίκου: από τις τσάντες Lady Dior έως το άρωμα J’ Adore. Η πρωτοβουλία θα πλαισιωθεί με μια έκθεση που με τ’ όνομα «Stars in Dior» θα παρουσιάζει φορέματα με τη γνωστή υπογραφή που ανέδειξαν διασημότητες όπως η Έμμα Γουάτσον, η Μάριον Κοτιγιάρ και προσφάτως η Τζένιφερ Λόρενς.

Και σα να μην έφταναν όλα αυτά, κερασάκι στην τούρτα θα είναι το café pop-up restaurant όπου θα προσφέρονται όσα αγάπησε ο Monsieur Dior: από σάντουιτς με αστακό έως τα περίφημα Dior cupcakes.