• Αναζήτηση
 • Τζάστιν Μπίμπερ: Κατέρρευσε σε συναυλία του στο Λονδίνο (video)

  http://www.youtube.com/watch?v=Rxai8LOxw14

  Ο έφηβος καναδός ποπ τραγουδιστής, Τζάστιν Μπίμπερ, κατέρρευσε επί σκηνής, καθώς παρουσίασε δυσκολία στην αναπνοή κατά τη διάρκεια μουσικής παράστασης στο Λονδίνο, ανέφεραν την Πέμπτη, οι εκπρόσωποί του.

  «Είναι καθ’ οδόν προς το γιατρό τώρα,» δήλωσε η εκπρόσωπος του Μπίμπερ, Μελίσα Βίκτορ στο Ρόιτερς τα μεσάνυχτα, ώρα Λονδίνου. «Ο Τζάστιν λιποθύμησε έγινε μια 20λεπτη διακοπή της συναυλίας και του χορηγήθηκε οξυγόνο» συμπλήρωσε η ίδια.

  Ο 19χρονος Μπίμπερ επέστρεψε στη σκηνή μετά την ολιγόλεπτη διακοπή με σκοπό να ολοκληρώσει, καθώς είπε ότι ήταν εντάξει και μπορούσε να το κάνει. Όμως ο Σκοτ Μπράουν εκ των εκπροσώπων του, τόνισε στο Ρόιτερς ότι ο νεαρός αγνόησε τις εντολές των γιατρών και επέστρεψε στη σκηνή του O2 Arena για να ολοκληρώσει την παράσταση του.

  Ο ίδιος εκπρόσωπος πρόσθεσε ότι ο νεαρός τραγουδιστής δεν αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας πριν από την εμφάνιση του στο O2 Arena του Λονδίνου. Η εμφάνιση του Μπίμπερ στο Λονδίνο είναι κομμάτι της ευρωπαϊκής παρουσίας του, που γίνεται στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας του.

  Πολιτισμός
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Οι σαμπάνιες του τσάρου… Η τεράστια ψάθινη καπελίνα με την υπογραφή Eugenia Kim παρασύρθηκε από τους ισχυρούς ανέμους οι οποίοι έπνεαν στα τουρκικά... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk