• Αναζήτηση
 • Λόγω αμφιβολιών αθώος ο Ηλίας Κασιδιάρης

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Αθώος κρίθηκε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής κ. Ηλίας Κασιδιάρης από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων στο οποίο είχε παραπεμφθεί για να δικαστεί.

  Το δικαστήριο έκανε δεκτή την πρόταση του εισαγγελέα της έδρας ο οποίο είχε ζητήσει νωρίτερα κατά την αγόρευσή του την απαλλαγή του βουλευτή.

  Η υπόθεση αφορά στην επίθεση και ληστεία εις βάρος φοιτητή το 2007 στην Πολυτεχνειούπολη, για την οποία ο βουλευτής κατηγορείται για συνέργεια.

  Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο Ηλίας Κασιδιάρης παρείχε συνδρομή στους άγνωστους που χτύπησαν με γκλομπ και μαχαίρωσαν τον φοιτητή από τον οποίο αφαίρεσαν την αστυνομική του ταυτότητα.

  Η εμπλοκή του Ηλία Κασιδιάρη στην υπόθεση προέκυψε από κατάθεση αυτόπτη μάρτυρα που είπε στις αρχές ότι οι δράστες αμέσως μετά την επίθεση διέφυγαν με αυτοκίνητο το οποίο ανήκε στον νυν βουλευτή.

  Ο κατηγορούμενος βουλευτής αρνήθηκε  ότι συμμετείχε στο περιστατικό.

  Αρση ασυλίας για το επεισόδιο με την κυρία Λιάνα Κανέλλη

  Το αίτημα των εισαγγελικών αρχών για άρση της ασυλίας του κ.  Ηλία Κασιδιάρη, σχετικά με την υπόθεση της επίθεσης στη βουλευτή του ΚΚΕ, Λιάνας Κανέλλη, θα συζητηθεί την ερχόμενη Τετάρτη στην Ολομέλεια της Βουλής.

  Η Επιτροπή Δεοντολογίας, κατά τη συνεδρίασή της την προηγούμενη εβδομάδα, είχε εισηγηθεί την άρση της ασυλίας του Ηλία Κασιδιάρη.

  Κοινωνία
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk