Ακόμα και το βράδυ μία μεγάλης πρόκρισης για την ομάδα (Ρεάλ Μαδρίτης) με τα περισσότερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα (9 τον αριθμό) από κάθε άλλη, ο κ. Ζοζέ Μουρίνιο ξέρει πως να στρέφει στο άτομό του τα φώτα της δημοσιότητας,

Σε μία μη συνηθισμένη έκρηξη συμπάθειας και ανωτερότητας, ο αποκαλούμενος και ως «Special One» παραδέχθηκε ότι «σήμερα δεν πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση η καλύτερη ομάδα. Η Γιουνάιτεντ ήταν ανώτερη αλλά το ποδόσφαιρο δεν είναι πάντα το πιο δίκαιο άθλημα» τόνισε ο πορτογάλος τεχνικός ο οποίος, όπως είχε υποσχεθεί, δεν πανηγύρισε την πρόκριση με τις συνήθεις εξαλλοσύνες του, αλλά προτίμησε να αποχωρήσει ταπεινά και δίχως μειδιάματα από τον αγωνιστικό χώρο του «Ολντ Τράφορντ». Ισως διότι διαισθάνεται ότι κάποια ημέρα θα επιστρέψει εκεί ως πρώτος προπονητής.

«Είμαι χαρούμενος που προκριθήκαμε, αλλά περίμενα περισσότερα από την ομάδα μου. Όταν ο τερματοφύλακάς μας είναι ο καλύτερος παίκτης κατά τη διάρκεια του αγώνα, σημαίνει ότι δεν ελέγχουμε το ματς όπως έχουμε σχεδιάσει» συνέχισε ο κ. Μουρίνιο ενώ παραδέχθηκε ότι η απευθείας κόκκινη στον συμπατριώτη του Νάνι ήταν αυστηρή:

«Δεν μπορώ να είμαι περιγραφικός για τη φάση της αποβολής του Νανί, καθώς δεν την έχω δει καλά. Ωστόσο αντιλαμβάνομαι ότι ο Φέργκιουσον πρέπει να νιώθει όπως ένιωθα εγώ πριν από δύο χρόνια με την αποβολή του Πέπε (κόντρα στην Μπαρτσελόνα). Και στις δύο περιπτώσεις μία κίτρινη κάρτα θα ήταν αρκετή».