Συγγνώμη ζήτησε από τους θαυμαστές του οι Τζάστιν Μπίμπερ διότι καθυστέρησε 40 λεπτά, όπως ο ίδιος ανέφερε, να εμφανιστεί στη σκηνή σε συναυλία του στο Λονδίνο την περασμένη Δευτέρα 4 Μαρτίου. Πολλοί φανατικοί θαυμαστές του ποπ ειδώλου αποχώρησαν από την Αρένα 02 της βρετανικής πόλης χωρίς να καταφέρουν να απολαύσουν τον 19χρονο καλλιτέχνη λόγω της αργοπορίας, αρκετοί εκ των οποίων ήταν συνοδευόμενοι από τους γονείς τους.

Ο Τζάστιν Μπίμπερ, ωστόσο, φρόντισε να δικαιολογήσει την αργοπορία λέγοντας ότι οφείλεται σε «τεχνικούς λόγους» και ότι δεν καθυστέρησε δυο ώρες όπως αναφέρθηκε. Το απόγευμα της Τρίτης 5 Μαρτίου, ο σταρ έκανε αμέτρητα tweets στους πιστούς του fan εξηγώντας τους την κατάσταση και τη συρροή συμβάντων που οδήγησαν στην καθυστέρηση της έναρξης ενός σόου που οι θαυμαστές του περίμεναν πολύ καιρό.

«Χθές ήταν προγραμματισμένο – μετά από 3 νούμερα opening – να βγω στη σκηνή στις 9.35 κι όχι στις 8.30 αλλά εξαιτίας μερικών τεχνικών ζητημάτων βγήκα στις 10.10… έτσι… καθυστέρησα 40 λεπτά να εμφανιστώ στη σκηνή. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία γι’ αυτό και ζητώ συγγνώμη όποιον ανησύχησα. Σε κάθε περίπτωση ήταν θαυμάσιο σόου και είμαι περήφανος γι’ αυτό…», ανέφερε.