• Αναζήτηση
 • Απόπειρα δολοφονίας εναντίον του προέδρου της Αρσεναλ Κιέβου!

  Ο Ντέρεκ Μπόατενγκ απέκτησε έναν ακόμη λόγο για να διεκδικήσει το δικαίωμα να αγωνισθεί στο Ολυμπιακό το συντομότερο δυνατόν. Ο Καμερουνέζος μέσος ο οποίος έχει προσφύγει στο Διεθνές Αθλητικό Διαιτητικό Δικαστήριο ζητώντας να μείνει ελεύθερος από την ουκρανική Ντνιεπρ, επικαλούμενος μεταξύ των άλλων τα ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η γυναίκα του από τον περασμένο Μάιο έγινε μάρτυρας δολοφονικής επίθεσης εναντίον ενός εκατομμυριούχου στο Ντνιεπροπετρόφσκ, μπορεί να επικαλεστεί ενώπιον της UEFA η οποία θα αποφασίσει αν θα του εκδώσει προσωρινό δελτίο, ακόμη ένα παρόμοιο περιστατικό με παρολίγον θύμα ποδοσφαιρικό παράγοντα.

  Ο Ντέρεκ Μπόατενγκ απέκτησε έναν ακόμη λόγο για να διεκδικήσει το δικαίωμα να αγωνισθεί στον Ολυμπιακό το συντομότερο δυνατόν. Ο Καμερουνέζος μέσος έχει προσφύγει στο Διεθνές Αθλητικό Διαιτητικό Δικαστήριο ζητώντας να μείνει ελεύθερος από την ουκρανική Ντνιεπρ, επικαλούμενος μεταξύ των άλλων τα ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η γυναίκα του από τον περασμένο Μάιο, οπότε έγινε μάρτυρας δολοφονικής επίθεσης εναντίον ενός εκατομμυριούχου στο Ντνιεπροπετρόφσκ, και μπορεί να επικαλεστεί ενώπιον της UEFA η οποία θα αποφασίσει αν θα του εκδώσει προσωρινό δελτίο, ακόμη ένα παρόμοιο περιστατικό με παρ’ ολίγον θύμα ποδοσφαιρικό παράγοντα.

  Όπως μεταδίδουν τα ΜΜΕ της Ουκρανίας, τη Δευτέρα το μεσημέρι στο Κίεβο έλαβε χώρα απόπειρα δολοφονίας εναντίον του Βαντίμ Ραμπινόβιτς, προέδρου της ποδοσφαιρικής ομάδας Αρσεναλ η οποία αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Α΄ Εθνικής. Αγνωστοι πέταξαν εκρηκτικό μηχανισμό στο αυτοκίνητό του κατά την αναχώρηση από το γραφείο του. Το αυτοκίνητο υπέστη σοβαρές ζημιές, ενώ από την έκρηξη έσπασαν τζάμια σε γειτονικές πολυκατοικίες. Η αστυνομία δεν ανακοίνωσε ακόμη αν ο Ραμπινόβιτς ήταν στο αυτοκίνητο, ενώ ο ίδιος δεν έχει απαντήσει ακόμη  στα τηλεφωνήματα δημοσιογράφων.
  Αθλητισμός
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Η ζωή σε ένα private jet… Ο μεγαλοβιομήχανος, χρυσός κληρονόμος Φίφης Δελμούζος-Κασσανδρής τίναξε βαριεστημένα τη στάχτη του πούρου του. Ρούφηξε μια γουλιά από το τσάι... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk