• Αναζήτηση
 • Βρεφονηπιακούς σταθμούς μόνο για παιδιά Ελλήνων θα ιδρύσει η Χρυσή Αυγή

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Την ίδρυση βρεφονηπιακών σταθμών μόνο για τα παιδιά των Ελλήνων «για να συνεχισθεί η Διάπλαση των Παίδων» όπως την χαρακτήρισαν παρά τις αντιδράσεις που έχουν διατυπωθεί προανήγγειλε η Χρυσή Αυγή στο πλαίσιο εκδήλωσης του κόμματος στην Χερσόνησο Ηρακλείου που πραγματοποιείται σήμερα Κυριακή 3 Μαρτίου.

  Σύμφωνα με όσα ανέφεραν οι βουλευτές Γιάννης Λαγός και Ηλίας Παναγιώταρος, οι οποίοι παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, οι βρεφονηπιακοί σταθμοί που θα ανοίξουν με ευθύνη της «Χρυσής Αυγής» θα δώσουν τη δυνατότητα σε ελληνικές οικογένειες , που δεν εξυπηρετούνται από τους δημόσιους παιδικούς σταθμούς, να έχουν εκεί τα παιδιά τους.

  Πρόσθεσαν επίσης, ότι θα συνεχιστούν και τα μαθήματα ελληνικής ιστορίας για τα παιδιά προκειμένου, όπως είπαν, τα ελληνόπουλα να μάθουν την πραγματική ιστορία της χώρας.

  Παράλληλα εξαπέλυσαν επίθεση στην Αριστερά υποστηρίζοντας ότι, «για 38 χρόνια τα μηνύματα που έφταναν στα παιδιά μέσα από την εκπαιδευτική διαδικασία ήταν με στόχο την παραχάραξη της ελληνικής ιστορίας» στοχοποιώντας για αυτό μερίδα εκπαιδευτικών .

  Εξάλλου αφού μίλησαν για άνοδο της «Χρυσής Αυγής» υποστήριξαν ότι στόχος τους στις επόμενες εκλογές είναι να εκλέξουν 2 βουλευτές στην Κρήτη.

  Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης υπήρξε τηλεφώνημα για τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού στο ξενοδοχείο που αποδείχθηκε στη συνέχεια, ότι επρόκειτο για φάρσα.

  Έξω από το ξενοδοχείο βρέθηκε μερίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου χωρίς ωστόσο να δημιουργηθούν επεισόδια, ενώ το απόγευμα έχει προγραμματιστεί αντιρατσιστικό – αντιφασιστικό συλλαλητήριο στην πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου στα Λιοντάρια του Ηρακλείου για την παρουσία των βουλευτών της Χρυσής Αυγής .

  Κοινωνία
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk