Από τη στιγμή που η μόνιμη κατοικία του θεωρείται το «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», τότε το «Καμπ Νου» πρέπει να λογίζεται ως το εξοχικό του! Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν απολαμβάνει τις προσωπικές βραβεύσεις που απονέμονται τελευταία αποκλειστικά στον Λιονέλ Μέσι, όμως δίνει τις απαντήσεις του μέσα στο σπίτι του Αργεντινού δημιουργώντας μία εκπληκτική παράδοση!

Ο πορτογάλος σουπεστάρ έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία των Clasico που κατάφερε να σκοράρει σε έξι σερί εκτός έδρας αναμετρήσεις! Από τον Αύγουστο του 2011 κι εντεύθεν η Βαρκελώνη λογίζεται ως το «παραθεριστικό θέρετρο» του Ρονάλντο καθώς σκοράρει ανελλιπώς και τελευταία δίνει σημαντικές νίκες στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο λογαριασμός άνοιξε στις 17 Αυγούστου 2011, όταν στο 20’ του αγώνα ο Πορτογάλος έφερε το παιχνίδι στα ίσια. Ωστόσο σε εκείνο το ματς χαμογέλασε τελευταίος ο Μέσι ο οποίος με δύο γκολ χάρισε στη Μπαρτσελόνα τη νίκη (3-2) και το Σούπερ Καπ της σεζόν. Το επόμενο εκτός έδρας γκολ του Ρονάλντο σημειώθηκε στις 25 Ιανουαρίου 2012 για το ισπανικό κύπελλο. Στο 68’ μείωσε το σκορ σε 1-2, αργότερα ο Καρίμ Μπενζεμά ισοφάρισε ωστόσο οι Καταλανοί ήταν και πάλι οι χαρούμενοι της βραδιάς καθώς είχαν κάνει διπλό στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Στις 21 Απριλίου 2012, ο Πορτογάλος πέτυχε τρίτο σερί τέρμα του στη Βαρκελώνη οδηγώντας τη Ρεάλ στη νίκη καθώς το γκολ του σημειώθηκε στο 73’ και καθόρισε τη μοίρα του ματς (2-1 η Βασίλισσα). Ακολούθησε ακόμα ένα γκολ στις 23 Αυγούστου 2012, για το Σούπερ Καπ, στην ήττα (2-3) της Ρεάλ Μαδρίτης στο «Καμπ Νου».

Η συνέχεια δόθηκε στις 7 Οκτωβρίου 2012 με ένα προσωπικό σόου του Ρονάλντο στο 2-2 του πρωταθλήματος με τον Πορτογάλο να σημειώνει και τα δυο τέρματα της Βασίλισσας. Με το χθεσινό (26/02) πάρτι του στη Βαρκελώνη ο 28χρονος σουπερστάρ συνέχισε την εκπληκτική παράδοσή που έχει δημιουργήσει στο συγκεκριμένο γήπεδο τονίζοντας μετά το τέλος του αγώνα ότι «ήμασταν τέλειοι σήμερα, είναι πάντα ωραία να σκοράρεις εδώ μέσα για να σε θυμούνται».