Στην πρώτη παρουσίαση της δουλειάς του επί εδάφους των Ηνωμένων Πολιτειών μετά από επτά χρόνια, ο φωτογράφος των διασημοτήτων, Μάριο Τεστίνο, δείχνει μερικές από τις σημαντικότερες εικόνες της καριέρας του στην αίθουσα τέχνης «Prism» στο Λος Άντζελες. «Πολλές απ’ αυτές τις εικόνες δεν έχουν παρουσιαστεί ή δημοσιευτεί νωρίτερα, κι έτσι (η έκθεση) είναι έντονα προσωπική», ανέφερε ο διάσημος φωτογράφος. Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, οι φωτογραφίες που παρουσιάζονται είναι στιγμές που έχουν αιχμαλωτίσει η περιέργεια και η απόλυτη ελευθερία.

Ηχηρές παρουσίες από το χώρο της μόδας βρέθηκαν στα εγκαίνια της νέας γκαλερί του Μάριο Τεστίνο. Η βραδιά εξελίχθηκε σ’ ένα πάρτι όπου βρέθηκαν να διασκεδάζουν ξέφρενα μερικές από τις διασημότερες ιέρειες της διεθνούς πασαρέλας με πρώτη και καλύτερη τη Βραζιλιάνικης καταγωγής, Ζιζέλ.

Η 32χρονη καλλονή επιδόθηκε σε τρελό χορό με τις ευλογίες του οικοδεσπότη ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά ότι η Ζιζέλ αποτελεί, μεταξύ άλλων, πόλο έλξης της δημοσιότητας στην γκαλερί.

Τα τοπ μόντελ Ναόμι Κάμπελ και Καρολίνα Κούρκοβα, η εγκυμονούσα ριάλιτι σταρ, Κιμ Καρντάσιαν, η πρώην σταρ του «Μπέιγουτς», Πάμελα Άντερσον και άλλες διασημότητες βρέθηκαν στα εγκαίνια της νέας έκθεσης. Η διάρκειά της θα είναι μέχρι τις 30 Μαρτίου 2013.