• Αναζήτηση
 • Εχει ο καιρός… μπερδέματα

  Επιπλέον, έρχεται και μια υπερευαίσθητη Πανσέληνος στο ξεκίνημά της, στο ζώδιο της Παρθένου, σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα, ο οποίος παίζει με το νευρικό μας σύστημα, με θέματα υγείας ή εργασιακά, ακόμη και με ζητήματα που σχετίζονται με την Παιδεία. Με τους πλανήτες συγκεντρωμένους στους Ιχθύς, υπάρχει εύλογα έντονο παρασκήνιο, καταστάσεις και πράξεις που δεν διευκρινίζονται ή δεν έχουν λογική εξήγηση, ενώ τα σκάνδαλα εξακολουθούν να αποτελούν τη μεγαλύτερη απειλή, σχεδόν ως το τέλος Μαρτίου. Το πιο ήρεμο διάστημα της εβδομάδας προβλέπεται να είναι το επόμενο Σαββατοκύριακο. Τέλος, ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται να δώσετε σήμερα και αύριο, κυρίως όσοι ανήκετε στα μεταβλητά ζώδια (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς του πρώτου δεκαημέρου).

  Ιχθύες 19/2 – 20/3

  Πιέζεστε να αναλάβετε τις ευθύνες σας και είστε ιδιαίτερα σκεπτικοί για τις εξελίξεις στην καριέρα και στην προσωπική σας ζωή. Οσοι, μάλιστα, έχετε και γενέθλια αυτές τις ημέρες που επηρεάζονται από την Πανσέληνο, θα έχετε σημαντικές εξελίξεις ως τον Φεβρουάριο του 2014. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας, μην κάνετε κατά μέτωπο επίθεση στον σύντροφο ή στους συνεργάτες σας και φανείτε διαλλακτικοί, ειδικά αν ο αποδέκτης της κριτικής σας είναι επίσης Ιχθύς ή ανήκει στα υπόλοιπα μεταβλητά ζώδια (Παρθένοι, Τοξότες, Δίδυμοι).

  ευκαιρία της εβδομάδας:

  Διώξτε τα αρνητικά συναισθήματα.

  ΚΡΙΟΣ 21/3 – 19/4

  Μια Πανσέληνος, και μάλιστα τόσο ισχυρή από πλευράς όψεων, δεν είναι δυνατό να μας αφήσει ανεπηρέαστους. Εσάς ειδικά, όμως, σας αναστατώνει στη δουλειά και στη φυσική κατάσταση. Ανω-κάτω προγράμματα, καθυστερήσεις και ματαιώσεις χωρίς λόγο και αιτία, και μια αίσθηση ότι πρέπει να περάσουν όλα από τα χέρια σας ή ότι συμβαίνουν γύρω σας παράλογα πράγματα. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας. Το στρες και το άγχος από τη δουλειά μπορεί να έχουν επίπτωση στη σωματική υγεία και στην ψυχολογία σας.

  ευκαιρία της εβδομάδας:

  Φροντίστε σώμα και πνεύμα.

  Ταύρος 20/4 – 20/5

  Ο Φεβρουάριος τελειώνει με συναισθηματικές εντάσεις. Μια σχέση παίρνει τώρα διαφορετική τροπή – είτε αποφασίζετε από κοινού ότι δεν εξυπηρετεί κανέναν (και πιθανώς εμπλέκονται και οικονομικά στη μέση) είτε προχωράτε στη μονιμοποίησή της. Πιθανώς η επιρροή της Πανσελήνου να αφορά και θέματα παιδιών. Η εβδομάδα, όμως, φέρνει και την είσοδο του κυβερνήτη σας, της Αφροδίτης, στο ζώδιο των Ιχθύων, η οποία στο εξής θα γλυκάνει λίγο την ιδιωτική σας ζωή, ενώ θα ενισχύσει και τα οικονομικά σας.

  ευκαιρία της εβδομάδας:

  Επανασύνδεση με φίλους.

  ΔΙΔΥΜΟΙ 21/5 – 21/6

  Η Πανσέληνος αυτή την εβδομάδα σάς αφορά και σας ταλαιπωρεί λίγο. Ο Δίας στο ζώδιό σας και ο Ποσειδώνας από τους Ιχθύς πιέζουν ασφυκτικά αυτό το φεγγάρι, επισκιάζοντας κάπως τη διάθεσή σας. Οχι επειδή θα συμβεί απαραίτητα κάτι άσχημο, αλλά ακόμη και τα νέα σχέδια που έχετε κατά νου θέλουν δουλειά και αρκετή προσπάθεια από μέρους σας. Ενας άλλος τομέας που βάλλεται είναι το σπίτι ως χώρος ή η οικογένεια. Ισως οι πιέσεις και οι ευθύνες που πρέπει να αναλάβετε απαιτούν χρόνο που δεν έχετε, γιατί προτεραιότητά σας είναι η δουλειά…

  ευκαιρία της εβδομάδας:

  Εξελίξεις στα επαγγελματικά.

  Καρκίνος 22/6 – 22/7

  Η Σελήνη είναι κυβερνήτης σας και οι διάφορες φάσεις της σας επηρεάζουν. Ειδικά αυτή η Πανσέληνος, μολονότι δεν πραγματοποιείται σε ένα ασύμβατο προς το δικό σας ζώδιο, επειδή έχει κάποιες δύσκολες όψεις με τον Δία και τον Ποσειδώνα, μπορεί να σας παιδέψει λίγο αφενός στον χώρο της δουλειάς, όπου για λίγες ημέρες μπορεί να επικρατήσει ένα σχετικό αλαλούμ, και αφετέρου σε ό,τι αφορά ένα ταξίδι επαγγελματικό ή αναψυχής. Κάποιες καθυστερήσεις ή αλλαγή σχεδίων ίσως είναι αναπόφευκτα, γι’ αυτό ψυχραιμία.

  ευκαιρία της εβδομάδας:

  Πισωγύρισμα σε μια σχέση.

  ΛΕΩΝ 23/7 – 22/8

  Η Πανσέληνος στην Παρθένο δείχνει το τέλος είτε μιας μόνιμης σχέσης – που δεν είχε να σας προσφέρει ή δεν είχατε να της προσφέρετε κάτι ουσιαστικό – ή μια οικονομική αναστάτωση που μπορεί να συμβεί εξαιτίας της διακοπής μιας επαγγελματικής συνεργασίας ή λόγω της διαφοροποίησης παραμέτρων στη δουλειά. Αυτό δεν σημαίνει ότι ο Μάρτιος θα φέρει μειωμένα έσοδα ή κακή ερωτική διάθεση. Απεναντίας, ενεργοποιεί έντονα τον τομέα των νέων σχεδίων και έτσι θα μπείτε στη διαδικασία αναζητήσεων.

  ευκαιρία της εβδομάδας:

  Αντίο σε μια συνεργασία.

  Παρθένος 23/8 – 22/9

  Φώτα, κάμερες πάμε! Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στο ζώδιό σας και σας χρίζει πρωταγωνιστές ποικιλοτρόπως. Η αίσθηση, πάντως, που θα σας συνοδεύει αυτές τις ημέρες είναι ότι οι περισσότεροι σας ασκούν κριτική, είτε στο σπίτι είτε στη δουλειά, χωρίς να σας αναγνωρίζουν το δικαίωμα να έχετε κουραστεί ή εξουθενωθεί από τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες. Είστε εύκολος στόχος, γι’ αυτό μη δίνετε δικαιώματα με πράξεις ή παραλείψεις. Η συναισθηματική φόρτιση είναι αναπόφευκτη, αλλά ως το τέλος της εβδομάδας θα ισορροπήσετε.

  ευκαιρία της εβδομάδας:

   Ξεκαθαρίσματα σχέσεων.

  Ζυγός 23/9 – 23/10

  Η συγκεκριμένη Πανσέληνος, που είναι και τόσο ισχυρή εξαιτίας των όψεών της, δεν θα μπορούσε να μας αφήσει ανενόχλητους. Το ξεκίνημα της εβδομάδας είναι πιεστικό, είτε γιατί οι «άλλοι» (συνεργάτες, σύντροφος) είναι ιδιαίτερα απαιτητικοί και καθόλου ανεκτικοί είτε γιατί συμβαίνουν διάφορα «τρελά», που με τη λογική τουλάχιστον δεν εξηγούνται. Μη χάνετε την ψυχραιμία σας και μην πάρετε τίποτε προσωπικά και κατάκαρδα, ειδικά στη δουλειά. Αλλωστε, με ανάδρομο Ερμή όλα είναι ρευστά!

  ευκαιρία της εβδομάδας:

  Να αρχίσετε δίαιτα…

  Σκορπιός 24/10 – 21/11

  Οι οικείοι σας φαίνεται να σας χρειάζονται περισσότερο από ποτέ, ή εσείς χρειάζεστε εκείνους, ειδικά αν έχετε γεννηθεί τον Οκτώβριο. Κάτι φαίνεται να αλλάζει στη ζωή σας, από φίλους και συνεργάτες μέχρι στόχους, ίσως ακόμη και κάποιες οικονομικές παράμετροι που πιθανώς δεν περιμένατε. Αυτή την εβδομάδα δεν είναι απίθανο να λάβετε προσκλήσεις για κοινωνικές εκδηλώσεις. Αν εξαιρέσουμε την Πανσέληνο και την επιρροή της, υπάρχει κάτι ακόμη που θα σας βοηθήσει, κι αυτό είναι η είσοδος της Αφροδίτης στους Ιχθύς, που ευνοεί ερωτικά και οικονομικά.

  ευκαιρία της εβδομάδας:

  Στηρίξτε τους οικείους σας.

  Τοξότης 22/11 – 21/12

  Ενας κύκλος εμπειριών κλείνει κι ένας άλλος ανοίγει. Μια επαγγελματική συνεργασία, μια δουλειά, μια δραστηριότητα, ακόμη και η σχέση ή ο γάμος για μερικούς από εσάς, πιθανώς δέχονται πιέσεις και αλλάζουν ριζικά. Αν νιώθετε κι εσείς ότι δεν έχετε να δώσετε ή να λάβετε κάτι παραπάνω από τα τετριμμένα, μη διστάσετε να πείτε «αντίο» και θα δείτε ότι σύντομα θα πείτε και «καλημέρα» σε νέες σχέσεις και δραστηριότητες που θα σας ανεβάσουν το ηθικό. Προσοχή σε θέματα που αφορούν μεγαλύτερούς σας (γονείς, συγγενείς).

  ευκαιρία της εβδομάδας:

  Ξεκινήστε ριζικές αλλαγές.

  Αιγόκερως 22/12 – 19/1

  Μια Πανσέληνος που μας αφορά όλους πραγματοποιείται αύριο, 25/2. Ο,τι σχετίζεται με νέα επαγγελματικά σχέδια, με ανώτατες σπουδές, με ταξίδια στο εξωτερικό ή ακόμη με νομικές διεκδικήσεις και υποθέσεις, είναι προτεραιότητά σας αυτές τις ημέρες της γενικότερης σύγχυσης. Αυτό που θα μετρήσει είναι η ικανότητά σας να διατηρείτε την ψυχραιμία σας, ό,τι κι αν συμβαίνει γύρω σας και, βέβαια, η αποστασιοποίησή σας από κάποιες πρακτικές που μπορεί να εφαρμόζονται στην εργασία σας. Μη σας αποθαρρύνουν οι κριτικές στη δουλειά, γιατί θα είναι κάτι παροδικό.

  ευκαιρία της εβδομάδας:

  Απόδραση εκτός συνόρων.

  Yδροχόος 20/1 – 18/2

  Η Πανσέληνος φέρνει νέα για τα οικονομικά σας, που τροποποιούνται λόγω εξελίξεων. Προετοιμαστείτε για ανατροπές στο εισόδημά σας: ειδήσεις που σχετίζονται με μια αποζημίωση, μια ασφάλεια, ένα πιστωτικό ίδρυμα, ένα δάνειο, μια κληρονομιά ή ακόμη και με την Εφορία. Κάτι αναπάντεχο ίσως σας φέρει σε δύσκολη θέση, ενώ δεν αποκλείεται να απαιτηθεί η τακτοποίηση μιας οφειλής. Ευτυχώς, η επήρεια της Πανσελήνου είναι μικρή και από τις 2/3 θα δείτε και άλλα χρώματα στα οικονομικά εκτός από το γκρίζο.

  ευκαιρία της εβδομάδας:

  Τονώστε τα ερωτικά σας.

  BHMAgazino