Ο Πριν Φρέντερικ Φον Άνχαλτ και η σύζυγός του, η θρυλική Ζα Ζα Γκαμπόρ αποφάσισαν να διοργανώσουν ένα Όσκαρ – πάρτι στο σπίτι τους χθες, βραδιά της απονομής των βραβείων της αμερικανικής ακαδημίας, επειδή η 96χρονη ηθοποιός ήταν αδύνατο να παρευρεθεί στην τελετή λόγω προβλημάτων υγείας και του προκεχωρημένου της ηλικίας της.

Η αγάπη και η αδυναμία της Ζα Ζα Γκαμπόρ στην τελετή και στις λαμπερές εκδηλώσεις που προηγούνται κι έπονται έκανε το σύζυγό της να αποφασίσει να της «προσφέρει» μια ξεχωριστή ημέρα διοργανώνοντας το συγκεκριμένο πριβέ πάρτι στο σπίτι τους στο Χόλιγουντ. Αφ’ ότου παρακολουθήσουν την τελετή από την τηλεόραση, ωστόσο, ο ίδιος θα φορέσει το φράκο του και θα δώσει το «παρών» στο after Οσκαρ πάρτι της αρεσκείας του…

«Έχω προσκληθεί σε πολλά πάρτι αλλά πιθανώς θα πάω στο πάρτι του (περιοδικού) Vanity Fair», ανέφερε στην ιστοσελίδα του BANG Showbiz. Κι όσο για τη Ζα Ζα Γκαμπόρ, ανέφερε: «Συνήθιζε να πηγαίνει σε εκδηλώσεις συνεχώς, κι έτσι με τελετές όπως τα Όσκαρ την παρηγορώ διότι τη στεναχωρεί το ότι δεν μπορεί να παρευρεθεί πλέον. Τα παρακολουθούμε από την τηλεόραση. Θέλει να πηγαίνω σ’ αυτά, αλλά θέλει να είμαι και μαζί της. Θα παρακολουθήσουμε τα Όσκαρ στην κρεβατοκάμαρά της και θα σχολιάσουμε τους υποψηφίους κι όλους – την κάνει να αισθάνεται καλά. Θέλω πολύ να πάω αλλά επιθυμώ επίσης να βρίσκομαι με τη γυναίκα μου. Θέλω να είναι άνετη και χαρούμενη», ανέφερε.

Όταν βγαίνει έξω χωρίς τη γηραιά του σύζυγο, ο 69χρονος Πριν Φρεντερίκ φροντίζει να κάνει «ρεπορτάζ» δείχνοντάς της φωτογραφίες απ’ όσα συνέβησαν στις εξόδους του. «Της τα λέω όλα και γελάει. Τραβάω φωτογραφίες ώστε να μπορώ να της δείξω τι κάνω και ποιος ήταν εκεί. Τις βάζω στη μεγάλη οθόνη και τις βλέπουμε μαζί».