Αρκετά ηλεκτρονικά ΜΜΕ στα πρωινά τους ρεπορτάζ έχουν την είδηση της σύλληψης δυο φασιστοειδών οπαδών του νεοναζιστικού μορφώματος, ένας εκ των οποίων στον λογαριασμό του στο Facebook έχει ανεβάσει σκηνές βίας των ομοϊδεατών του σε στιγμές δράσης και μάλιστα πολλοί εκ των διαδικτυακών φίλων του έχουν φωτογραφίες με τατουάζ τον αγκυλωτό σταυρό.

Αυτά τα δύο μπουμπούκια, λοιπόν, εικοσιέξι και δεκαοχτώ χρονών όταν συνελήφθησαν ήταν οπλισμένα με κάθε λογής “διακοσμητικά” αντικείμενα όπως, πιστόλια, φυσίγγια, πτυσσόμενα κλομπ, σουγιάδες, κουκούλες και κράνη, το “ΒΗΜΑ” μέχρι αυτήν την στιγμή που γράφω το κείμενο δεν έχει ανεβάσει την είδηση, επίσης οι πληροφορίες κάνουν λόγο ό,τι πρόκειται για γνωστά πρόσωπα με ακροδεξιά δράση, από τα ρεπορτάζ λοιπόν προκύπτουν κάποια εύλογα ερωτήματα.

α. κατά τη σύλληψή τους αντιστάθηκαν ή παραδόθηκαν αυτοβούλως, τους φιλοτέχνησαν τα όργανα της τάξης με κάποια ψυχεδελικά σχήματα τα πρόσωπα τους ή παραδόθηκαν αμαχητί όπως δηλαδή υπακούει ο κατώτερος στον ανώτερο.

β. να περιμένουμε να δημοσιευθούν οι φωτογραφίες των δυο συλληφθέντων ώστε να αναγνωριστούν από τυχών θύματα τους και άλλους όσους τους είδαν εν ώρα δράσης, ή θα ακούσουμε ότι κάηκε το φιλμ κατά την εμφάνιση.

Ιδού λοιπόν τα ερωτήματα στα οποία θα πρέπει να απαντήσουν ο κ. Δένδιας και οι υφιστάμενοί του ώστε να μας διαφωτίσουν. Ίδωμεν.