Καθόλου δεν εγκρίνει τη βιογραφία της μητέρας της, Γουίτνεϊ Χιούστον, γραμμένη από τη γιαγιά της, Σίσσυ Χιούστον, η Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν, κόρη της αξέχαστης Γουίτνεϊ που, ως γνωστόν, έφυγε από τη ζωή το Φεβρουάριο του 2012 σε ηλικία μόλις 48 ετών.

Η μοναχοκόρη της Γουίτνεϊ Χιούστον ανακοίνωσε μέσω Twitter ότι θα μποϊκοτάρει το βιβλίο «Remembering Whitney» που κυκλοφόρησε την προηγούμενη εβδομάδα με συγγραφέα τη γιαγιά της. Η ίδια χαρακτήρισε το βιβλίο «ασεβές» και ζήτησε από τους θαυμαστές της Γουίτνεϊ Χιούστον να μην το αγοράσουν και να μην το διαβάσουν. «Δεν θα το ανεχτώ», αναφέρει η Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν στο Twitter και στη συνέχεια φροντίζει να ευχαριστήσει τους fan για τη συμπαράστασή τους.

Σύμφωνα με την άποψη της 79χρονης Σίσσυ Χιούστον, μέσα από το βιβλίο της «Remembering Whitney», η ίδια προσπαθεί να αποκαταστήσει τη μνήμη της κόρης της που στο τέλος της ζωής της δεν θύμιζε πια τη λαμπερή ντίβα του παρελθόντος. Η ίδια αναφέρει ότι βασανίζεται από τον τρόπο θανάτου της διάσημης κόρης της που πνίγηκε μέσα στην μπανιέρα του δωματίου της, καθώς βρισκόταν υπό την επήρεια κοκαΐνης και άλλων ουσιών. «Είμαι θυμωμένη που πέθανε μόνη, σε τέτοια κατάσταση», γράφει.

Ελπίζει, δε, το βιβλίο της να υπενθυμίσει στον κόσμο ότι η Γουίτνεϊ ήταν «καλός άνθρωπος», όπως λέει. Και καταλήγει: «Θέλω ο κόσμος να ξέρει την αλήθεια γι’ αυτή, πώς πραγματικά ήταν».