Κόμματα και εξέλιξη

Κόμματα και εξέλιξη | tovima.gr

Είναι γνωστόν ότι αν η εξέλιξη δεν έβαζε το χεράκι της τα πρώτα χρόνια της δημιουργίας, σήμερα θα ήμαστε μια σούπα από όμοια αλληλόμορφους γαμέτες. Δηλαδή, δεν θα υπήρχε ζωή όπως την ξέρουμε. Κι αν η εξέλιξη και η φυσική επιλογή δεν έκαναν «λάθη», μεταλλάξεις δηλαδή στο DNA μας, δεν θα υπήρχαν διαφοροποιήσεις στα είδη. Θα ζούσαμε πληκτικά σαν ομοιόμορφο είδος, χωρίς δημιουργικό μέλλον. Ούτε γατάκια ούτε σκυλάκια ούτε ανθρωπάκια ούτε ορχιδέες θα γέμιζαν τη ζωή των ζώντων όντων.
Αλλά η φύση είναι ξύπνια και διάλεξε άλλη πορεία για να δημιουργήσει τη ζωή από αυτή που θα επιθυμούσε ένα πλάσμα εγωιστικό και αυτοϊκανοποιούμενο. Ολα αυτά μου ήρθαν στο μυαλό όσο παρακολουθούσα τις αντιδράσεις στα ταξίδια του κ. Τσίπρα. Και στην προσπάθεια μεταβολής κάποιων θέσεων του κόμματός του οι οποίες εμφανώς τον αποξενώνουν από τη μεσαία τάξη και τα δυναμικά στρώματα – όσα έχουν απομείνει – μιας κοινωνίας σε κρίση..
http://strongeuro.blogspot.gr/2013/02/blog-post_6851.html

Γνώμες
Σίβυλλα
  • Ερμής… νέας εποχής Μια σταγόνα από τη ροζ Churchill σαμπάνια κύλισε στα χειροποίητα Berlutti παπούτσια του Φίφη Δελμούζου-Κασσανδρή. Ο μεγαλοβιομήχανος, χρυσός κληρονόμος,... ΣΙΒΥΛΛΑ
Helios Kiosk