• Αναζήτηση
 • Με υπουργούς συναντάται ο επίτροπος Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων την Πέμπτη

  Συναντήσεις με τους υπουργούς Προστασίας του Πολίτη, Ν.Δένδια, Δικαιοσύνης, Αντ.Ρουπακιώτη και Εξωτερικών, Δ.Αβραμόπουλο, αλλά και με εισαγγελικές και δικαστικές αρχές θα έχει εντός της ημέρας ο επίτροπος για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα του Συμβουλίου της Ευρώπης Νιλς Μούιζνιεκς, που βρίσκεται στην Αθήνα.

  Συναντήσεις με τους υπουργούς Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Δένδια, Δικαιοσύνης, Αντώνη Ρουπακιώτη και Εξωτερικών, Δημήτρη Αβραμόπουλο, αλλά και με εισαγγελικές και δικαστικές αρχές θα έχει εντός της Πέμπτης ο επίτροπος για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα του Συμβουλίου της Ευρώπης, Νιλς Μούιζνιεκς, ο οποίος βρίσκεται στην Αθήνα.

  Στο πλαίσιο των επαφών του θα συναντηθεί και με τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, αλλά και με τον εισαγγελέα για εγκλήματα μισαλλοδοξίας Ν.Ορνεράκη.

  Ο επίτροπος θα μείνει στην Αθήνα μέχρι αύριο, Παρασκευή.

  Είχε μάλιστα προγραμματίσει να επισκεφθεί την Ελλάδα, στο διάστημα 9-13 Δεκεμβρίου, αλλά το ταξίδι του αναβλήθηκε, λόγω δυσμενέστατων καιρικών συνθηκών στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης.

  Πολιτική
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Κι όλα μοιάζουν… παραμύθι Η λεπτεπίλεπτη μελαχρινή γυναίκα περπατάει με αργά, νωχελικά βήματα. Τα μαύρα πλούσια μαλλιά της μόλις που αγγίζουν το κόκκινο... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk