Απρόθυμος να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου είναι ο κ. Μίτσελ, σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα «AS». Ο ισπανός προπονητής σε συνάντηση την οποία είχε το απόγευμα της Τρίτης (29/1) με τον διευθύνοντα σύμβουλο της πειραϊκής ΠΑΕ κ. Γιάννη Βρέντζο φέρεται να εξέφρασε την επιθυμία να συνεργαστεί με τους Ερυθρόλευκους από το καλοκαίρι ώστε να έχει την ευθύνη των επιλογών και να χτίσει την ομάδα με βάσει της δική του αγωνιστικής φιλοσοφίας.
Το απόγευμα της Τρίτης ο κ. Μίτσελ είχε συζήτηση με ανθρώπους του Ολυμπιακού. Υπάρχει θετικό κλίμα και η συμφωνία είναι κοντά, με την διαφορά ότι ζητάει ορισμένες εγγυήσεις για μία θέση από την οποία απολύθηκε ο κ. Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Ο πρώτος στόχος του Ολυμπιακού ήταν o κ. Έμερι, που υπέγραψε όμως στην Σεβίλλη και μετά ήταν ο κ. Μίτσελ, με τον οποίο συζητάει τώρα. Εάν ο Μίτσελ δεν αποδεχθεί τους όρους και την προσφορά, για την ελληνική ομάδα, υπάρχουν οι εναλλακτικές λύσεις των κκ. Όλτρα και Μανθάνο. Για τον Μίτσελ υπάρχει βέβαια και η Σάλκε η οποία μπορεί να κινηθεί για την απόκτησή του την τελευταία στιγμή. Πάντως όλες οι ενδείξεις συγκλίνουν σε συμφωνία των δύο πλευρών» αναφέρει η «AS».

Οι συζητήσεις του Ολυμπιακού με τον Μίτσελ δεν έχουν σταματήσει, ωστόσο οι πιθανότητες να καθίσει από τώρα στον πάγκο των ερυθρολεύκων είναι μοιρασμένες. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η οικονομική διαφορά μεταξύ των δύο πλευρών δεν είναι μεγάλη. Ο ισπανός τεχνικός θέλει ετήσιες αποδοχές 1,3 εκατ. ευρώ και ο Ολυμπιακός του προσφέρει 300.000 λιγότερα, διαφορά η οποία μπορεί να γεφυρωθεί. Είναι πάντως πολύ πιθανό ο Μίτσελ να περιμένει όντως την αντίδραση της Σάλκε η οποία αναζητάει προπονητή για τη νέα αγωνιστική περίοδο και ενδεχομένως για αυτό το λόγο τρενάρει τις διαπραγματεύσεις με τους Ερυθρόλευκους.
Στην περίπτωση που υπάρξει συμφωνία του Μίτσελ με τον Ολυμπιακό για το καλοκαίρι, ο κ. Αντώνης Νικοπολίδης αναμένεται να παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Με αλλαγές εναντίον της Καβάλας
Στο μεταξύ με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο και τον Πίνο στην αποστολή ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στις 20.00 την Καβάλα στον επαναληπτικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Προ δεκαπενθημέρου οι Ερυθρόλευκοι είχαν νικήσει 2-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης» γεγονός που επιτρέπει στον κ. Νικοπολίδη να ξεκουράσει τους Μανιάτη, Χολέμπας, Κοντρέρας οι οποίοι έμειναν στον Πειραιά και να δώσει θέση βασικού στην ενδεκάδα πιθανότατα στον Αβρ. Παπαδόπουλο, τον Βλαχοδήμο, τον Φέισα και τον Σιόβα ο οποίος επανέρχεται στην ομάδα έπειτα από τραυματισμό που τον άφησε εκτός αγώνων περίπου για 50 μέρες.