Με τη νεαρή Δάφνη Μούσουρα συνεχίζεται ο κύκλος συναυλιών «Το piano στα forte του» στην αίθουσα του φιλολογικού συλλόγου «Παρνασσός» στην πλατεία Καρύτση, το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου. Ο εν λόγω κύκλος άρχισε τον Δεκέμβριο του 2012 και θα ολοκληρωθεί τον προσεχή Μάιο παρουσιάζοντας πέντε Ελληνες πιανίστες της νεότερης γενιάς οι οποίοι σπούδασαν σε φημισμένα ιδρύματα του εξωτερικού ενώ έχουν βραβευθεί επανειλημμένως σε διεθνείς διαγωνισμούς και γενικότερα ακολουθούν ενδιαφέρουσα διαδρομή. Αξιοσημείωτο στοιχείο του εφετινού κύκλου είναι η δημογραφική ποικιλία των σολίστ αφού και οι πέντε προέρχονται από διαφορετικές περιοχές της χώρας.
Η 24χρονη Δάφνη Μούσουρα η οποία εμφανίζεται στον κύκλο μετά τον Θοδωρή Τζοβανάκη και τον Κωνσταντίνο Βαλιανάτο οι οποίοι προηγήθηκαν, γεννήθηκε στον Πειραιά και αφού ολοκλήρωσε έναν κύκλο σπουδών στην Ελλάδα συνεχίζει σήμερα στο φημισμένο Mozarteum του Σάλτσμπουργκ. Η σολιστική της καριέρα έχει ήδη αρχίσει όπως άλλωστε και η δισκογραφική. Το επικείμενο ρεσιτάλ της στον «Παρνασσό» έχει τίτλο «Σονάτες και Περιγραφές» και περιλαμβάνει έργα Μότσαρτ, Μπραμς, Προκόφιεφ, Μπετόβεν και Λιστ.

Ο κύκλος θα συνεχιστεί με τον Νίκο Κυριόσογλου που θα εμφανιστεί στις 20 Απριλίου ενώ η αυλαία θα πέσει με το ρεσιτάλ της πιανίστριας Μαρίας Ζήση, η οποία ζει μόνιμα στην Μαδρίτη από το 2002.