Ο πατέρας της διάσημης τραγουδίστριας Αντέλ παραπονιέται ότι η κόρη του δεν του έχει επιτρέψει να γνωρίσει τον, μόλις τριών μηνών, εγγονό του και γιο της, Άντζελο Τζέιμς. Ο λόγος για τον Μαρκ Έβανς, ο οποίος αναφέρει ότι η κόρη του τον «έκοψε» από η ζωή της μετά από μια συνέντευξη που έδωσε για εκείνη το 2011, παρ’ ότι ο ίδιος αναφέρει στη βρετανική εφημερίδα Mail On Sunday ότι «ποτέ δεν είπα μια κακή λέξη για την Αντέλ…»

Όπως, άλλωστε, φρόντισε να συμπληρώσει, «άφησα μηνύματα στο τηλέφωνό της, της έγραψα και της έστειλα γενέθλιες και χριστουγεννιάτικες κάρτες αλλά είναι σα να είμαι νεκρός για εκείνη». Και συνεχίζει: «Δεν μ’ ενδιαφέρει το γεγονός ότι είναι διάσημη, ούτε τα χρήματά της. Αλλά θέλω την κόρη μου πίσω και θέλω να είμαι ένας σωστός παππούς για το μικρό». Στην ίδια εξομολόγηση λέει ότι ο ίδιος έμαθε από τις… εφημερίδες ότι θα γίνει παππούς και ότι το μωρό θα πάρει το όνομα Άντζελο Τζέιμς. «Δεν γνωρίζω γιατί διάλεξε το “Τζέιμς”, παρεκτός από (το να κάνει) κάποια αναφορά στον Τζέιμς Μποντ και ένας Θεός ξέρει από πού προήλθε το Άντζελο. Είναι πολύ… Λος Άντζελες, δεν είναι;»

Παρ’ όλα αυτά, ο πατέρας της τραγουδίστριας λέει ότι είναι πολύ περήφανος γα την κόρη του αλλά… δεν θα την παρακολουθήσει όταν τραγουδήσει στα Όσκαρ στις 24 Φεβρουαρίου το πετυχημένο τραγούδι του τελευταίου κινηματογραφικού Τζέιμς Μποντ «Skyfall», το οποίο, μάλιστα, είναι και υποψήφιο για βραβείο.

«Ξέρω ότι θα κερδίσει γιατί είναι έξοχη αλλά δεν θα είμαι εκεί και ούτε (καν) θα την παρακολουθήσω από την τηλεόραση. Θα καταρρεύσω…», καταλήγει.