«Ευχόμαστε στον Τζον Γκαλιάνο (να έχει) την καλύτερη τύχη με την επιστροφή του στο χώρο της μόδας. Ήμασταν πάντα θαυμαστές του φλογώδες ταλέντου του».

Αυτή ήταν η δήλωση που έκαναν ο Ντομένικο Ντόλτσε και ο Στέφανο Καμπάνα, μέλη του διάσημου ιταλικού οίκου Dolce&Gabbana σχετικά με το comeback του Βρετανού σχεδιαστή, Τζον Γκαλιάνο δύο χρόνια μετά το σκάνδαλο με τη ρατσιστική του συμπεριφορά που έγινε η αιτία να αποπεμφθεί από τον οίκο Christian Dior. Κι αυτό παρ’ ότι τα ετήσια κέρδη του οίκου έφταναν στο αστρονομικό ποσό των 700 εκατομμυρίων ευρώ λίγο πριν το ξέσπασμα του σκανδάλου.

«Ο Γκαλιάνο έλλειψε από τη σκηνή της μόδας αυτά τα δύο χρόνια και έχουμε μεγάλη αγωνία να δούμε τη συλλογή (που θα δημιουργήσει) μαζί με τον Όσκαρ Ντε Λα Ρέντα», ανέφερε το διάσημο σχεδιαστικό δίδυμο στο περιοδικό «Swide».

Ως γνωστόν, η επιστροφή του Γκαλιάνο γίνεται με τις ευλογίες του Αμερικανού σχεδιαστή Όσκαρ Ντε Λα Ρέντα. Ο Τζον Γκαλιάνο θα περάσει τις επόμενες τρεις εβδομάδες δίνοντας ιδέες για το σόου του οίκου Da La Renta με το βλέμμα στο φθινόπωρο και το χειμώνα του 2013/14 .

«Είμαι ευγνώμων στον Όσκαρ που με κάλεσε να περάσω χρόνο μαζί του στα οικεία εδάφη ενός στούντιο σχεδιασμού», ανέφερε ο Βρετανός σχεδιαστής ο οποίος απολύθηκε από τον οίκο Dior μετά τα αντισημιτικά σχόλια που έκανε δημοσίως κατά τη διάρκεια νυχτερινής εξόδου του στο Παρίσι το Φεβρουάριο του 2011.

Ο ίδιος ομολόγησε ότι υπέφερε από προβλήματα με το αλκοόλ και ότι έχει περάσει τα τελευταία δύο χρόνια αναρρώνοντας. Σήμερα, πλέον, όπως λέει, είναι σε θέση να δουλέψει με τον Όσκαρ Ντε Λα Ρέντα και με έδρα τη Νέα Υόρκη.