Για πρώτη φορά η πολυσυζητημένη λίστα των πιο καλοντυμένων της υφηλίου «ανοίγεται» στο κοινό. Όπως ανακοίνωσε η εφημερίδα New York Times, το διεθνούς φήμης έντυπο Vanity Fair που δημοσιεύει κάθε χρόνο τα ονόματα των πιο κομψών γυναικών και ανδρών του πλανήτη δίνει την ευκαιρία στο κοινό να… πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Οι αναγνώστες του περιοδικού έχουν τη δυνατότητα να φωτογραφίσουν τους εαυτούς τους και να διεκδικήσουν μια θέση στη λίστα με τους πιο καλοντυμένους άντρες και γυναίκες στον κόσμο, λίστα στην οποία ονειρεύονται να δουν το όνομά τους οι διασημότεροι σταρ του πλανήτη.

Αλίμονο, όμως, για να «περάσει» μια φωτογραφία στις υποψήφιες για τη λίστα θα πρέπει να πάρει την έγκριση μιας ομάδας συντακτών του Vanity Fair, οι οποίοι θα διαλέγουν τις, καλύτερες κατά τη γνώμη τους, φωτογραφίες και θα τις τοποθετούν σ’ ένα slideshow. Eπιπροσθέτως, οι χρήστες του site του Vanity Fair θα μπορούν να ψηφίζουν φωτογραφίες (άλλων υποψηφίων) αλλά όχι τις δικές τους. Κάθε μήνα ο φωτογραφιζόμενος που θα έχει τις περισσότερες ψήφους θα παίρνει ένα βραβείο.

Αλλά το σημαντικότερο βραβείο δεν είναι άλλο από μια θέση στην πολυσυζητημένη λίστα. Όλες οι υποψήφιες φωτογραφίες θα εξετασθούν από ειδική επιτροπή και ένας άντρας και μια γυναίκα θα δουν το όνομά τους στην διεθνή λίστα με τους πιο καλοντυμένους άντρες και γυναίκες στον κόσμο που θα δημοσιευτεί στο τεύχος του Vanity Fair του μηνός Σεπτεμβρίου.

Όποιος ή όποια θέλει να δει το όνομά του δίπλα σε άλλα όπως επί παραδείγματι της Κέιτ Μίντλετον, της Νταϊάν Κρούγκερ και της Τζέσικα Τσαστέιν που βρέθηκαν στη λίστα του 2012 δεν έχει παρά να κάνει το εγχείρημα. Το VanityFair.com τον περιμένει.