Σοβαρά κυκλοφοριακά προβλήματα σε όλους τους βασικούς οδικούς άξονες της πρωτεύουσας, με τα αυτοκίνητα σε πολλούς δρόμους να είναι σχεδόν ακινητοποιημένα, έχουν προκληθεί μετά το χειρόφρενο που τράβηξαν στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς οι εργαζόμενοι, αντιδρώντας στην απόφαση της κυβέρνησης να τους επιστρατεύσει. Τα προβλήματα επιτείνονται ακόμη περισσότερο από τη βροχή, που άρχισε ξανά από το απόγευμα.
Σύμφωνα με την Τροχαία αυξημένη είναι η κίνηση αυτή την ώρα στον Κηφισό στο ρεύμα εξόδου στο ύψος του Αγιου Ιωάννη Ρέντη, στη λεωφόρο Αλεξάνδρας, στη λεωφόρο Βασ. Κωνσταντίνου, στην κάθοδο της λεωφόρου Κηφισίας και στα δυο ρεύματα της λεωφόρου Βασ. Σοφίας.
Παρόλα αυτά, όπως έγινε γνωστό, ο Δακτύλιος – που συνήθως αίρεται σε τέτοιες περιπτώσεις για τη διευκόλυνση της μετακίνησης των πολιτών με τα ιδιωτικά τους οχήματα – έχει αποφασιστεί αυτή τη φορά να συνεχίσει να ισχύει κανονικά!
Η Τροχαία συνιστά, απλώς, στους οδηγούς να έχουν υπομονή κατά την οδήγηση και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των τροχονόμων που βρίσκονται σε κεντρικές διασταυρώσεις.