Ο ουρουγουανός επιθετικός της Νάπολι Εντινσον Καβάνι είναι αποφασισμένος να οδηγήσει τη Νάπολι στην κατάκτηση του Καμπιονάτο και να γράψει το όνομά του με χρυσά γράμματα στην ιστορία του συλλόγου. Ο διεθνής επιθετικός που πρόσφατα πανηγύρισε το 100ό γκολ του στη μεγάλη κατηγορία του ιταλικού πρωταθλήματος είναι σε εξαιρετική κατάσταση την τρέχουσα περίοδο και δήλωσε αποφασισμένος να δώσει την ευκαιρία στους φίλους των Παρτενοπέι να πανηγυρίσουν.

«Εχοντας πετύχει 100 γκολ είναι κάτι που μου δίνει τεράστια χαρά και κίνητρο για το μέλλον. Θέλω να αφήσω το στίγμα μου, στο ποδόσφαιρο. Θέλω να γράψω ιστορία» δήλωσε ο «Ματαδόρ» στην ιταλική εφημερίδα «Corriere dello Sport» και συμπλήρωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου και τον σύλλογο, καθώς σε αυτούς οφείλω σχεδόν τα πάντα. Δεν θα είμασταν εδώ αν δεν είχα την υποστήριξή τους, αν δεν πίστευαν σε μένα. Θεωρώ ότι μπορούμε να κερδίσουμε τους πάντες και θέλω να παλεύω για κάτι τόσο σημαντικό όπως είναι το πρωτάθλημα Ιταλίας ως το τέλος».

Ο πρώτος σκόρερ της Νάπολι δεν έκρυψε ότι ο μεγάλος στόχος είναι η κατάκτηση του Σκουντέτο, το οποίο υποσχέθηκε ότι θα διεκδικήσει με την ομάδα του καλύπτοντας τη διαφορά των πέντε βαθμών που τη χωρίζει απ’ την πρωτοπόρο Γιουβέντους:«Είμαστε δεύτεροι και η διαφορά των πέντε βαθμών απ’ τη Γιουβέντους μπορεί να καλυφθεί, καθώς καμία ομάδα δεν μπορεί να είναι συνεχώς κυρίαρχη. Θα ήθελα να προσφέρω μια μεγάλη χαρά στους φίλους της Νάπολι και μόνο ένας τρόπος υπάρχει για να το πετύχω…»